時政擂台

跳至

首頁

尾頁

子爵府

呢班無腦曱渣,真係唔卑人鬧會身痕!

伯爵府

回覆樓主:

班張朗又話封路阻住晒,黑暴時掟磚放火封路罷工唔講既?

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

PaPa 發表於 22-7-1 00:25
唔明為何啲人不停話「驚就唔好嚟」?

其實外國都係咁做,專登搵嚟話,外國做就得,香港做就唔得 ...

因為有啲生物選擇性失明

如果引用返相同邏輯

咁驚國安法就…
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

侯爵府

其實外國都係咁做,專登搵嚟話,外國做就得,香港做就唔得 ...

有顏色既生物咩都有excuse la .理Q佢地。

kckammy

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

曱甴坑渠游走, 能有幾多見識

男爵府

尋日我公司果件黃到爆同事咪一日到黑講住呢句囉,痴線架

超級版主

超級版主

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台

子爵府

有乜好講, 保安措施同當地安全掛鈎, 同國外定國內無直接關係。

即係話, 今日香港恐襲的風險較5年前高好多。

伯爵府

應該話中國做就唔得,所以bk班蟑螂話人搬龍門真係塊皮要幾厚先講得出。

首頁

尾頁

跳至