自由講場

跳至

首頁
12345...44

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

vivibabyvivi 發表於 22-7-1 08:17
連登有,我唔知可唔可以post出嚟

出唔到相
放下自在

伯爵府

個男搵律師果刻,如果律師即刻call警察上酒店 ,會唔會救得切個女哩

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

chingnc 發表於 22-7-1 08:19
身材仲好靚下。我又唔覺得d相有咩問題。如果甘都唔3唔4,台灣女個d ig叫咩?後生女著得清涼濃妝少少影相姐 ...

係囉,當肥騰騰都可以著瑜伽褲周圍走,佢身材咁好,正常過正常喇
放下自在

珍珠宮

咁多刀一定係極度憤怒的

大宅

回覆樓主:

無言

伯爵府

Debbie0331 發表於 22-7-1 09:08
個男搵律師果刻,如果律師即刻call警察上酒店 ,會唔會救得切個女哩

唔會啦
新聞話發現時,女係毛巾包裹,打開先見到。
應該已經無晒反應先包得到

珍珠宮

同日傍晚時份,該名勞姓男子與其法律代表到達黃大仙警署報案室,指與一宗失蹤人口案件有關,亦得悉警方正尋找他。期間,有人將一張酒店房卡交予警方,上面印有酒店名稱及房間號碼,隨後一言不發等候調查。

直至晚上10時左右,油尖警區接獲黃大仙警區人員通知,指酒店房內懷疑有一名失蹤人士,油尖警區人員迅即趕至酒店現場。惟發現房間內有好多打鬥痕跡、佈滿血跡,死者則浸在浴缸中,浴缸內浸滿水至沒頂,已無生命跡象。

珍珠宮

LedTV 發表於 22-7-1 08:11
刀都拎埋去
仲要三十幾刀
聽過類似嘅case

所以一定自首先,扮晒嘢博精神失常
都好難買曬刀,一定有預謀
RIP女仔花樣年華,宜家咁就走左

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

RIP.

題外話:連櫈 有張佢同某人既未易容前既相,只可以話,識化妝易容令好多人變靚左好多好多。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

男爵府

唔會,三十刀
係條頸放血點救到

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

而家好多謀殺案,D男友/老公,有咩不滿女方就殺人,最癲係十幾廿刀插女方嚟洩憤 無人性

公爵府

2024勳章 虎到金來勳章

鴨鴨比 發表於 22-7-1 09:03
吾係,R字頭好高嗰間呢

thanks

男爵府

polliebb 發表於 22-7-1 08:43
我唔覺有咩三級相,同唔三唔四嘅相喎,三點式好三級?

咪係係咪清朝黎

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

事主咁後生... 真係可惜... RIP

子爵府

就算真係揾老細、緩交都唔代表要被殺,呢個殺人動機講到理所當然先恐怖。

小玲太太    發表於 22-7-1 14:11
Amy7802    發表於 22-7-1 12:10
茶類愛好者    發表於 22-7-1 11:25

男爵府

其實之前已經報案前男友要脅, 點解仲要單獨跟佢上酒店....

珍珠宮

FeiLong 發表於 22-7-1 08:24
https://www.instagram.com/aquachow/

她的 Instagram 賬號,一眼望上去都估到她是一個超級拜金女,至於 ...

只能講呢啲叫健康性感,如果咁身材又吾怕曬
唔好咁仇女
咁靚身材一定下唔少苦工

茶類愛好者    發表於 22-7-1 11:25

男爵府

wbowbo 發表於 22-7-1 09:21
其實之前已經報案前男友要脅, 點解仲要單獨跟佢上酒店....
多數有黑材料要脅上去
9成又係唔上就搞你屋企人

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

點解仲要跟佢上洒店,講真如果有前科(暴力)屋企門都唔會開俾佢入!

大宅

連X 有 POST 佢前男友既相,
又起底個男成日呃錢呃感情,有暴力傾向

首頁
12345...44

尾頁

跳至