自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

moon_o_o 發表於 22-7-2 20:13
但人哋book咗場係球場打緊波,個5歲男仔無啦啦仲乜走入去話同人玩?

擺明係有心先走入去啦

我係睇左16樓入面fb個post,個度無講依part,所以咪話係咪作故或唔係事實既全部

水晶宮

moon_o_o 發表於 22-7-2 19:44

Eric So係果5歲仔嘅爸爸,佢(疑似)化身「三思熟慮」係bk ...

多謝解說

我見搞到個仔學校group, 覺得有d恐怖

伯爵府

oceandeepsea 發表於 22-7-2 20:16
我係睇左16樓入面fb個post,個度無講依part,所以咪話係咪作故或唔係事實既全部
...

咁就唔知,因為當時「三思熟慮」冇回應依d質疑就del post

但5歳仔三九唔識七但乜搵劍督人?

子爵府

crystal媽咪 發表於 22-7-2 19:50
識得點樣喺佢del post內容後玩爛自己account

但唔明點解要ban 埋自己account ?

子爵府

moon_o_o 發表於 22-7-2 19:46
係,起咗人底,網上欺凌人哋個仔添

我覺得呢個行為真係好差.

伯爵府

jasprincess 發表於 22-7-2 20:21

可能裏面言談中有自己私隱,驚自己同樣比人起底掛

公爵府

牛年勳章

C.Humphrey 發表於 22-7-2 19:17
你知真身是誰?

唔知呀!
至於我和我家,我們必定事奉耶和華。(書24:15)

翡翠宮

牛年勳章

Carol999 發表於 22-7-2 20:23
唔知呀!

以為你咁勁

水晶宮

crystal媽咪 發表於 22-7-2 19:50
識得點樣喺佢del post內容後玩爛自己account

點解要搞到咁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

jasprincess 發表於 22-7-2 20:21

大家已經認得佢,亦都知佢fb acc
佢再開新戶口嘅時候,可能會諗住我地唔知係邊個
不要從別人的嘴裡去認識我

珊瑚宮

moon_o_o 發表於 22-7-2 20:19
咁就唔知,因為當時「三思熟慮」冇回應依d質疑就del post

但5歳仔三九唔識七但乜搵劍督人?

要睇下一樓係咩場地啦,依家無咁資料,或者我無睇晒,所以都好難講發生咩事,如果係空地,唔使book場,可以自由出入,而入面又人多,小朋友玩起上黎,唔小心督到大哥哥都唔出奇,依d都係靠估

伯爵府

oceandeepsea 發表於 22-7-2 20:30
要睇下一樓係咩場地啦,依家無咁資料,或者我無睇晒,所以都好難講發生咩事,如果係空地,唔使book場,可 ...

但「三思熟慮」回post時有講過話自己個仔話只不過同叔叔和哥哥「玩」

所以我哋先話5歳仔係有意搞人

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

oceandeepsea 發表於 22-7-2 20:30
要睇下一樓係咩場地啦,依家無咁資料,或者我無睇晒,所以都好難講發生咩事,如果係空地,唔使book場,可 ...

佢有post 相出黎,佢話1樓係球場係有門既,當時兩父子係等緊開門入球場。嗰個樓主話球場係要book既。

而嗰個樓主話案發區就係等入門既位置。

goldpiglet    發表於 22-7-4 17:44
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

公爵府

牛年勳章

C.Humphrey 發表於 22-7-2 20:24
以為你咁勁

我估咋

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

moon_o_o 發表於 22-7-2 20:36
但「三思熟慮」回post時有講過話自己個仔話只不過同叔叔和哥哥「玩」

所以我哋先話5歳仔係有意搞人

根據嗰個樓主話:個5歲小朋友想「聊」個13歲男仔玩喎,所以用把劍「掂」到個13歲男仔。

佢只係响自己角度諗野,完全無响人地角度度諗囉。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珊瑚宮

my005 發表於 22-7-2 20:36
佢有post 相出黎,佢話1樓係球場係有門既,當時兩父子係等緊開門入球場。嗰個樓主話球場係要book既。

而 ...

原來係咁,咁鬧5歲小朋友個part,有無疑點?話閙到個小朋友震晒喎

男爵府

crystal媽咪 發表於 22-7-2 14:55
佢真識玩

改左「加盟批發平台」貼埋link
原來有得咁玩,真係唔識。[三思熟類]應該係舊人,特登開新戶口公審人了。

珊瑚宮

oceandeepsea 發表於 22-7-2 20:54
原來係咁,咁鬧5歲小朋友個part,有無疑點?話閙到個小朋友震晒喎

呢點無法証實,只知任何人只會講對自己有利既說話。

公爵府

牛年勳章

oceandeepsea 發表於 22-7-2 20:54

小朋友自知理虧,扮可憐扮喊扮驚,呢啲技倆可能阿爸誇大講,有咩咁出奇?我同你又唔係現場

男爵府

回覆樓主:

唔明,咁點解5歲既家長會寫曬自己名,老婆名出嚟?定係佢寫50歲果家人既姓名出嚟呢

首頁
23456...7

尾頁

跳至