自由講場

跳至

首頁
45678...11

尾頁

珍珠宮

畀面勳章

唐詩詠
其實佢做「不懂撒嬌的女人」做得好好 ,只係唔及宣萱好
黃翠如和洪永城
中意睇佢哋做旅遊節目,少睇佢哋嘅劇集
王君馨
做「城寨英雄」做得非常好

珍珠宮

畀面勳章

吳若希
玩得又唱得

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

noel2010 發表於 22-7-2 23:36
外型改變最大,一定係呀Jer,Jer 和Ian 的歌真係好好聽。

姜濤和Edan又係另一種才華。

jer初出道真係唔得,就算現在冇個啲鬚,我個腦仍然停喺佢有鬚個樣。

MeLKaka    發表於 22-7-2 23:42
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

大宅

估唔到咁多人中意mirror
利申唔憎 亦都開心見到香港有下一代明星

伯爵府

wtcys 發表於 22-7-2 23:14
Gem

我認為佢天份高, 從小裝備自己, 曲、詞、唱、彈一手包辦, 更不斷參加比賽向難度挑戰, 現在又紅又賺 ...

Me too. 真心覺得GEM係香港之光!佢唔止內地紅,NASA都上埋,絕對有實力!佢喺香港時我覺得係比佢經理人攪衰哂!

伯爵府

baby7 發表於 22-7-2 23:41
Me too. 真心覺得GEM係香港之光!佢唔止內地紅,NASA都上埋,絕對有實力!佢喺香港時我覺得係比佢經理人攪 ...

Me Too

子爵府

Me too. 真心覺得GEM係香港之光!佢唔止內地紅,NASA都上埋,絕對有實力!佢喺香港時我覺得係比佢經理人攪 ...

Gem只係少年得志, 其實態度冇乜大問題, 佢前經理人就串爆得多。

子爵府

以下講唔上係fans, 純粹覺幾好但又不停被傳媒抺黑、被網上欺凌,好慘。

楊千嬅 - 唱歌沒有天斌,但以前到現在佢唱歌都有感情,近年唱歌更有進步。

方力申 - 戥佢不值,成日被人屈,由n年前Yoyo 不雅照片開始,無厘頭被網友駡,和stephy拍拖成10年,被分手都要被路人駡幾年,如果真係花心爛滾應該甩拖後感情生活多姿多采。不停做善事,辛苦環島遊為慈善我唔信呢個人會係賤人,扮善心都揾啲易做啲善事出風頭。

李佳芯 - 氣質美女,喜歡她外型演技,有性格不造作。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

第一時間諗到 楊千嬅
我鍾意佢架
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

蔡思貝,當年覺得佢會攞冠軍,點知陳跑出

男爵府

yeunghung 發表於 22-7-2 22:04
楊千嬅,佢的歌好啱我聽,常常覺得她的歌有種灑脫,勇往直前的感覺。而且佢外型亦無大家所說那樣差,皮膚比 ...

Yes

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

yeunghung 發表於 22-7-2 22:04
楊千嬅,佢的歌好啱我聽,常常覺得她的歌有種灑脫,勇往直前的感覺。而且佢外型亦無大家所說那樣差,皮膚比 ...

我都鍾意佢
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

伯爵府

Barbarbarrr 發表於 22-7-2 20:38
我係唐詩詠
雖然到而家都覺得佢個視后唔係實至名歸 但成個人感覺幾舒服

黃旭熙Lucas Wong,
個個話佢係賤男,但其實佢係比人害,總統一言難盡!

珍珠宮

Angelice-BeBe 發表於 22-7-2 21:17
Juno - 當年佢一出道直到現在,我依然好中意,佢唔靚仔,但一直欣賞佢好努力,雖然好多人話佢靠屋企,但我 ...

佢有幾首舊歌我好鍾意而家都成日聽

別墅

細個鐘意劉華,朋友鐘意謝檸檬比佢哋笑我

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

成龍

公爵府

2024年龍年勳章

canmake 發表於 22-7-2 21:07
陳偉霆,唔知香港人唔中意佢啲咩,究竟佢做錯啲咩 …..

我唔算fan, 但代佢不值
可能嗰D人唔鍾意佢返內地搵錢
佢响香港嗰陣其實唔係好識佢
係嗰陣拍咗套古劍奇譚,雖然唔係主角,但係個角色好圈粉

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

成龍呢啲係真正超級國際巨星,根本都唔需要大家鍾意同唔鍾意啦!基本上依家佢都上晒神權!香港有邊個有佢成就同財富?

另外,呢度大家所提既,除咗千化係真係有堅實成就既歌星或明星;GEM同的士陳有國內市場!其餘的都只係香港受部份人認識或喜歡,莫講國際或亞洲區,直頭出咗羅湖就無人理無人識果種所謂 "明星",完全出唔到大場面!

水晶宮

我真心覺得阿GEM唱歌真係好勁

另外我喜歡姜濤,雖然呢度jm唔鍾意
自由太多會令世人失去平衡

公爵府

2024年龍年勳章

我鍾意嘅太多了
其實個個都有人鍾意/有人唔鍾意
唔鍾意嘅理由可能莫明其妙
拍個劇做奸角太出色俾人鬧
個角色有D蠢都俾人鬧

首頁
45678...11