自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

是否放暑假去散心?

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/788085/%E7%8D%A8%E5%AE%B6-%E5%A7%9A%E7%84%AF%E8%8F%B2%E8%88%87%E5%AE%B6%E4%BA%BA%E9%A3%9B%E7%B4%90%E8%A5%BF%E8%98%AD-%E5%BF%83%E6%83%85%E6%84%89%E5%BF%AB%E4%B8%8D%E5%BF%98%E6%84%9F%E8%AC%9D-%E5%B0%8F%E8%8F%B2%E8%B1%A1-%E6%94%AF%E6%8C%81

四人去到國泰櫃位進行Check In, 期間Chantel不時邊玩電話邊手指指似在練舞,心情看似不錯。Chantel取得得機證後,與爸爸及工作人員走到位置較為隱蔽的地方,姚父向《香港01》表示:「唔好意思,等我哋一陣,有少少Logistic嘢要處理。」

約10分鐘後,Chantel雖然表示「公司話唔可以做訪問」,但問到心情如何時,她表示「OK」,之後問今次到紐西蘭是否旅遊性質時,她先是點頭,但問到近日有傳她將到澳洲升學,此行會順道睇學校,Chantel只意味深長地「嗯」了一下。期間Chantel見到機場大部分商店未有營業時,亦有手指指表示「連Muji都冇開」

去到檢查證件時,Chantel與爸爸企定定合照,問到有咩想同「小菲象」講時,Chantel就話:「好多謝你哋一直以嚟咁支持我,等我去完紐西蘭返嚟就可以再見面。」

子爵府

回覆樓主:

隔離帖有人話佢避風頭,我喺香討早就見佢粉絲話會去旅行

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

mickeyeva 發表於 22-7-2 22:52
是否放暑假去散心?

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/788085/%E7%8D% ...

有錢真好

珍珠宮

咁厚衫

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

星夢時還覺得佢 ok,現在覺得佢好似有啲扮嘢 我都係鍾意 GiGi 多啲
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

是否放暑假去散心?

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/788085/%E7%8D% ...

唔係一早plan左暑假去玩咩
放下自在

琥珀宮

是否放暑假去散心?

可能比阿爸提早送出國讀書,都好嘅,咁細個唔好再留戀呢個大染缸

大宅

回覆樓主:

我鍾意gigi同 yumi

水晶宮

有可能去旅行順便睇學校

侯爵府

回覆樓主:

有錢女係咁上下

伯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

其實她屋企有錢,不如早點去外國讀書啦,講真她唱歌做戲都麻麻,只係sell可愛,但我愈來愈覺得她好假

子爵府

佢好幸福,有一個健全嘅原生家庭作避風港,小妹妹加油!經一事長一智

侯爵府

熊豆沙 發表於 22-7-2 23:13
我鍾意gigi同 yumi

Yumi我無乜嘢,但真心覺得gigi 才是大將之才。

姚小姐呢啲遊戲人間嘅,對無線嚟講只係計時炸彈

大宅

BKFinder 發表於 22-7-2 23:05
咁厚衫

南半球是冬天

侯爵府

iwff 發表於 22-7-2 23:13
其實她屋企有錢,不如早點去外國讀書啦,講真她唱歌做戲都麻麻,只係sell可愛,但我愈來愈覺得她好假
...

同感。
成鬼日玩IG, 最怕呢啲

大宅

esmehouse 發表於 22-7-2 23:07
星夢時還覺得佢 ok,現在覺得佢好似有啲扮嘢 我都係鍾意 GiGi 多啲 ...

我之前都鍾意Chantel多啲,覺得佢好甜美,但而家麻麻地佢,唔係因為最近既新聞。反而越嚟越鍾意Gigi,好真,好有禮貌,好孝順,好樸素,唱歌又好好聽,形象鮮明。希望Gigi可以繼續保持到咁真我

翡翠宮

牛年勳章

應該一早plan咗放暑假去旅行順便睇下學校

侯爵府

mandy952 發表於 22-7-2 23:12
可能比阿爸提早送出國讀書,都好嘅,咁細個唔好再留戀呢個大染缸

講真,我覺得佢好似阿嬌果種

公爵府

有錢真係幸福,一放暑假就去長旅行!

聲夢期間好鍾意佢,而家越嚟越覺得佢好造作,甚至扮嘢!

無線塑造佢嘅形象純真,但相信唔係真人!

男爵府

回覆樓主:

最後張相佢好似大個咗好多

首頁
12345...6

尾頁

跳至