自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

之前有不斷睇唔同資料。但睇到好徬徨,想問下各位意見。包括

Pre wedding 影相邊間質素唔錯,唔會執到自己個樣唔似自己? 無中伏唔會係咁加錢,唔係黑店就得。

Big day個日想要20人內證婚場地,但好多地方都for婚宴或都起碼50人內,地方太大搞到好似好吉。搵唔到邊啲岩咁細型既證婚(emoji)有冇人有好介紹

侯爵府

PN-sync 發表於 22-7-3 14:59

Pre wedding 影相邊間質素唔錯,唔會執到自己 ...

尖沙咀 有細場攪結婚 上網search 下資料啦

伯爵府

Pre wedding 影相邊間質素唔錯,唔會執到自己 ...

愉景灣酒店嗰三角禮堂,可以租埋馬車。打電話問酒店問資料,其他化粧,衫裙之類建議去香港婚展搵資料,記住唔好貪平,睇多幾間,上網再check清楚先決定。

大宅

回覆樓主:

pre wedding 我個人覺得可以隨心d. 反正日後好少看,有2-3張見得人已經OK

伯爵府

過來人经驗pre-wedding 可有可冇,影咁多end up 都係床下底見。不如慳返d錢用係其他地方。

珍珠宮

Myluckybaby 發表於 22-7-3 19:51
過來人经驗pre-wedding 可有可冇,影咁多end up 都係床下底見。不如慳返d錢用係其他地方。
...

依家啲相都係放手機,反而多啲機會翻睇。唔係曬咁多hard copy 就真。

水晶宮

回覆樓主:

租衫去婚展唔好即塲落實,大忌,回家諗清楚,再上去睇清楚,因為好多時有的公司實鋪好細,冇乜款,舊同殘

禁止訪問

禁止訪問

水晶宮

個人覺得影 pre-wedding 老土 (雖然我當年都有做,但真係有啲後悔,影咗都唔想睇返 )。如果要真係要影,我會影自然啲嘅 engagement photos (唔會著婚紗影)。

首頁

尾頁

跳至