自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

活C人 發表於 22-7-3 21:42
係咪之前著到好惹火果個如果係真係好似唔覺眼佢出post, 但係我又冇見過佢賣水晶
...

係上環開咗間水晶鋪差唔多半年啦

大宅

回覆樓主:

係喎,你講開我先留意到無左。佢水晶鋪叫咩名?

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

活C人 發表於 22-7-3 21:42
係咪之前著到好惹火果個如果係真係好似唔覺眼佢出post, 但係我又冇見過佢賣水晶
...

唔知係咪講緊一個之前做雜誌記者後尾搵到個有錢仔結婚,好鍾意曬命嗰個Nelly?
好耐之前睇過佢嘅blog,跟住應該係乜嘢得罪咗另外嘅Blogger ,比嗰個人追擊就Close晒所有嘅網頁,之後好似睇過一次佢結咗婚生左幾個小朋友但係成個風格變晒,着得好暴露亦都更加曬命,所以我都冇再睇落去!
我記得佢初初識佢老公嗰陣都仲係好醜樣!

子爵府

Anpanmama 發表於 22-7-4 04:31

唔知係咪講緊一個之前做雜誌記者後尾搵到個有錢仔結婚,好 ...

應該係呢個。

但曬命佢都未去到最盡, 我鍾意睇佢運動、 靚衫、 煮食。 我真係鍾意睇佢, 而家就少左嘢睇lu

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Anpanmama 發表於 22-7-4 04:31

唔知係咪講緊一個之前做雜誌記者後尾搵到個有錢仔結婚,好 ...

yessss,中左
你講緊係早期既佢,離過1次婚既。

子爵府

stagea 發表於 22-7-4 08:50
yessss,中左
你講緊係早期既佢,離過1次婚既。

原來離過婚, 我只係在ig 先睇到佢

別墅

定有可能俾IG del左? 最近好多人無啦啦俾ig del account

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

靜初 發表於 22-7-4 16:13
原來離過婚, 我只係在ig 先睇到佢

我係BK呢度知呢個人, 同佢離過婚都係呢度知

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23251284&extra=&page=3

子爵府

Dolliedoll 發表於 22-7-4 16:15
定有可能俾IG del左? 最近好多人無啦啦俾ig del account

咁就唔知喇

複式洋房

靜初 發表於 22-7-3 15:39
佢好正面, 又賣水晶, 但最近唔見佢po, 搵下發現無左。 唔知有無人知呢? 佢都有3個仔女架。
...

呃人??

子爵府

stagea 發表於 22-7-4 16:23
我係BK呢度知呢個人, 同佢離過婚都係呢度知

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewth ...

下……. 我睇左張舊相, 完全唔同樣架喎, 係咪真係佢嚟? 佢話佢除左做機無整過架喎(我真係信)

子爵府

pinkymmsum 發表於 22-7-4 16:36
呃人??

呃咩人

琥珀宮

靜初 發表於 22-7-4 16:43
下……. 我睇左張舊相, 完全唔同樣架喎, 係咪真係佢嚟? 佢話佢除左做機無整過架喎(我真係信):sweatin ...

揾BEN幫佢影結婚相喎, 佢老公就一樣無變嘞!
N個樣完全不同樣既, 明顯整過

琥珀宮

靜初 發表於 22-7-4 16:43
下……. 我睇左張舊相, 完全唔同樣架喎, 係咪真係佢嚟? 佢話佢除左做機無整過架喎(我真係信):sweatin ...

聽完就算, 唔好信!

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

Dolliedoll 發表於 22-7-4 16:15

明顯唔係

子爵府

stagea 發表於 22-7-4 16:53
揾BEN幫佢影結婚相喎, 佢老公就一樣無變嘞!
N個樣完全不同樣既, 明顯整過
...

睇完相就完全變晒, 唔係佢口中所講嘅從來無整過。 有少少失望

子爵府

stagea 發表於 22-7-4 16:54
聽完就算, 唔好信!

我係完全認唔到, 係兩個人樣

琥珀宮

靜初 發表於 22-7-4 16:55
睇完相就完全變晒, 唔係佢口中所講嘅從來無整過。 有少少失望

偽娘係咁
睇下BK留言,笑下算

子爵府

stagea 發表於 22-7-4 17:00
偽娘係咁
睇下BK留言,笑下算

好失望

琥珀宮

靜初 發表於 22-7-4 17:01
好失望

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊