潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

話說spending 夠數出mini 24/24, 不過諗諗下好似出mini c 抵d, 但其實對minic 唔係強烈熱愛, 1516 中, 想問下大家用過覺得呢2個袋既感覺, thanks

男爵府

Monkeyb003 發表於 22-7-3 19:29
話說spending 夠數出mini 24/24, 不過諗諗下好似出mini c 抵d, 但其實對minic 唔係強烈熱愛, 1516 中, ...

你要問下你個SA 出mini C spending 有冇分別. 因Mini C 有啲SA 係當QB可能配比會高d
另外如果你唔係喜歡mini C, 點解因為抵唔抵而出呢?

大宅

vinvillali 發表於 22-7-3 20:01

你要問下你個SA 出mini C spending 有冇分別. 因Mini C ...

佢話mini c 要再買野,不過冇講要多幾多
因為覺得配到6-7萬買mini 24/24 咁係咪mini c 會靚d

男爵府

Monkeyb003 發表於 22-7-3 20:04

因為mini C 係QB, 我見有d JM 配1:2. 所以你要問問自己其實喜歡mini 24/24 or mini c?袋價係差唔多, 但係加埋配貨可以差好遠. 當然喜歡min c 另計

禁止訪問

大宅

Missholo 發表於 22-7-3 21:42
Mini C = mini Constance ?

係呀

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我朋友早排 1:1.5 才出到 Mini C
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

你而定買到6-7 萬? 咁SA 話要幾多先出到Mini C?

大宅

Joyce0 發表於 22-7-4 19:57
你而定買到6-7 萬? 咁SA 話要幾多先出到Mini C?

佢話要再約佢買野不過又話唔係好難,搞到有d 1516

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

mini c

大宅

好似mini C抵D

la_source    發表於 22-7-6 14:46

大宅

唔急,應該等mini C

複式洋房

一定係MINI C啦

大宅

Mini 24/24 現在要1:1 ?

大宅

hellokit1209 發表於 22-7-5 16:28
Mini 24/24 現在要1:1 ?

我係。。

男爵府

2個容量同風格都唔同 感覺mini24/24你會用得多啲而且又唔使再配

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

Monkeyb003 發表於 22-7-5 17:04
我係。。

mini24 我sa 話唔扣spending wo, 可唔可以出完mini 24 再出mini c,
mini c 先會扣spending

大宅

luvysl_blythe 發表於 22-7-5 20:18
mini24 我sa 話唔扣spending wo, 可唔可以出完mini 24 再出mini c,
mini c 先會扣spending
...

恐怕我呢d 小薯冇咁好待遇

別墅

突然2424mini 好hit

大宅

Monkeyb003 發表於 22-7-3 19:29
話說spending 夠數出mini 24/24, 不過諗諗下好似出mini c 抵d, 但其實對minic 唔係強烈熱愛, 1516 中, ...

Mini c, 因為之後你就可以出B25/K25 le

首頁

尾頁

跳至