自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

男爵府

忌廉寶寶 發表於 22-7-4 03:26
我上個月都係10901,有d後悔入左黎,雖然巳經住完又唔係同一房no(唔知房#真唔真但肯定呢度講既唔係先)但 ...

上網睇到109個floor plan, 韓國果單係10931,今次呢單就無人講過係邊間
attach0/tmp/phpvGfV4r

伯爵府

幾多樓都唔想住

別墅

回覆樓主:

fb見到有人話韓國果單係10931, 今次瑜伽係10932, 唔知真唔真

子爵府

honeyfamily@@ 發表於 22-7-4 02:39
點解仲夠膽住呢間酒店?唔知就話啫,知發生過咩事仲去住?香港有咁多酒店
...

上次食完飯,送張半價券我租房, 當時仲未發生瑜珈案, 現在可能冇人要。

已刪除用户

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章

侯爵府

dreamer1187 發表於 22-7-4 05:57
fb見到有人話韓國果單係10931, 今次瑜伽係10932, 唔知真唔真

之前d人話酒店住房尾係邪d

珍珠宮

dreamer1187 發表於 22-7-4 05:57

假架,邊有咁啱
韓國人係10931,今次未知
staycation group 有人爆佢住過10831(韓國家庭樓下間房),日頭無事,但夜晚聽到有女人低吟聲同燈自己熄...

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

tingho 發表於 22-7-4 07:22
全香港有咁多靚酒店
係我就唔會再住呢間

Agree!!! 唔想relax 變咗擔驚受怕咁款l

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

KUDOS 發表於 22-7-3 22:31
想問吓有冇JM記得2018年韓國商人嗰單係響幾多樓發生㗎?記得響BK見過有人講,依家想搵又搵唔返! ...

睇返呢間酒店都幾多兇案發生

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

KUDOS 發表於 22-7-3 22:51
咁唔知道今次呢單係咪都係109樓呢?

嗰間酒店起緊時係咪個lift 下墜,有幾個建築工人死亡嗰度呀?

子爵府

katrinamama 發表於 22-7-4 07:27
之前d人話酒店住房尾係邪d

佢係一個圈咁冇話尾唔尾房,如果用room no計就勉強可以話係尾房
不過嗰時同朋友去澳門,我地兩pair人,間房就喺隔離,我同老公就真尾房入到督督嗰間,朋友第二朝話夜晚聽到成隊牛頭馬面入我地間房,問我地feel唔feel到
心諗佢地閂埋房門係牛頭馬面都知,會唔會太有畫面,咁即係現場直播咁滯只可以話信就信唔信就唔信,但如果實實在在既凶案,就真心驚

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

popocat 發表於 22-7-3 22:37
另外仲有一單,大陸女仔跳樓

嘩,咁勇

珍珠宮

pomanlife 發表於 22-7-4 07:46
嗰間酒店起緊時係咪個lift 下墜,有幾個建築工人死亡嗰度呀?

發生在ICC是商廈

彩鑽殿

72leelily 發表於 22-7-4 08:47
發生在ICC是商廈

RC同ICC 唔同?
attach1/tmp/phpeQoLyC

珍珠宮

pomanlife 發表於 22-7-4 08:50
RC同ICC 唔同?

嗰單意外唔係 Ritz 範圍,喺樓下 xx 樓商業大厦範圍內。

Ritz 由102 層開始。

子爵府

老實講句,番屋宵都咪話唔驚,以前我個間touchwood無咩事發生,但通宵上樓層,特別行得越入,個心都不其然有d驚,7月更加係。

翡翠宮

牛年勳章

酒店好大可能等件事丟淡後會洗房(調亂房號或skip咗凶房number),如果驚就唔好住同一層或同一酒店

翡翠宮

牛年勳章

rainbow000 發表於 22-7-4 09:18
老實講句,番屋宵都咪話唔驚,以前我個間touchwood無咩事發生,但通宵上樓層,特別行得越入,個心都不其然 ...

有無靈異故事分享

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

忌廉寶寶 發表於 22-7-4 03:26
我上個月都係10901,有d後悔入左黎,雖然巳經住完又唔係同一房no(唔知房#真唔真但肯定呢度講既唔係先)但 ...

都住完喇,駛乜諗咁多
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

C.Humphrey 發表於 22-7-4 09:22
酒店好大可能等件事丟淡後會洗房(調亂房號或skip咗凶房number),如果驚就唔好住同一層或同一酒店
...

skip no咁玩野
放下自在

首頁
12345...8

尾頁

跳至