自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

marcus_hclee 發表於 22-7-4 11:15
我都有睇到Gigi fling水髮咁
好攪笑

真係好攪笑,舞台效果好好,Fling完水髮唔知會唔會有啲暈呢?

象牙宮

Sumjac 發表於 22-7-4 11:05
Gigi第一首電視劇歌,今日零時一出25分鐘登上itune榜首

點擊率...唱電視劇入屋率先叫成功!吳若希首越難越愛咪成功入屋囉!

珍珠宮

單依純

男爵府

Sumjac 發表於 22-7-4 11:18
真係好攪笑,舞台效果好好,Fling完水髮唔知會唔會有啲暈呢?

我都有咁諗暈唔暈㗎,後生真係冇有怕,見佢見識到咁大舞台又好享受,足以證明Gigi 已經更上一層樓

男爵府

mln 發表於 22-7-4 09:35
唱功方面,你們覺得誰好?

單成熟些,包括唱功及感情。
GIGI 還在摸索中,所以不斷變也好願意變。
所以唱單擅長的歌,單優勢明顯。
但如愛情陷阱,bad romance, 昨晚的失戀等等的不同風格,GIGI 都令人驚喜,像梅姐或周筆暢之類,所以她也有她的市場。

男爵府

無話可說 發表於 22-7-4 11:19
點擊率...唱電視劇入屋率先叫成功!吳若希首越難越愛咪成功入屋囉!

Gigi唱每首歌嘅點擊率,去YouTube就見到,如果呢首歌有MV咪到時又睇吓點撃率如何

吳若希?真係好耐冇見佢!越難越愛好似同說散就散一様,紅歌唔紅人…

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唱功一定係單依純人靚聲甜,gigi好可愛還有好多進步空間

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

單好d

男爵府

現階段單技巧高D,始終佢接受正統音樂訓練,以全國第一名考入浙江音樂學院,但唱歌類型較單一。我自己鍾意Gigi多D,除左唱得好,性格亦非常好,而且在聲夢比賽已見到佢有好多可能性。

珊瑚宮

回覆樓主:

現時單好d
將來反而覺得GiGi會更好, 覺得進步佢好大

男爵府

Elenalan 發表於 22-7-4 11:06
一定係單依純,藝考全國專業第一名考入浙江音樂學院,入學後仍經常第一。受正統音樂訓練嘅學院派。
...

其實有自少正統音樂訓練,打好個底,現在同人比就優勢明顯,GEM 都是自少唱傳統歌劇,音樂世家。
GG 12歲才起步學,要追要加倍努力。

聲一的 Windy, 聲二的 Jasmine, 都是自少練習,有功底,所以都值得期待。

侯爵府

開心吸收勳章

單唱歌好聽, 聽落好舒服. 當然 gigi 年紀尚輕.

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

無話可說 發表於 22-7-4 10:56
單依純勁好多!人靚聲甜,又入咪兼有感情,簡直完美!人地邊會有咁大呼吸聲,又時大時細聲架!
...

佢真係唱得好好聽!

象牙宮

Sumjac 發表於 22-7-4 11:29
Gigi唱每首歌嘅點擊率,去YouTube就見到,如果呢首歌有MV咪到時又睇吓點撃率如何

吳若希?真係好耐冇見佢 ...

吳若希去左結婚生仔麻,緊係消失左啦!hana都入到屋,不過轉左話事人都消失左

男爵府

LoveCorgi2 發表於 22-7-4 10:44
如果歌聲,gigi聲音其實比較普通不過喜歡玩音,令平凡帶點不平凡,本身可索性都高。以聲音,入咪論,覺得 ...

同感,不過呢度好多炎粉

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

pluto豬 發表於 22-7-4 11:08
Gigi可以好多元化,但單好風格好單一,同埋佢都係20歲,其實可以青春啲希望佢遲下都唱下快 ...

係,跟本唔可以比,單成個節目都係單唱,無其他類型,gigi已經好幾類挑戰

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

廢話少講 發表於 22-7-4 11:15
Gigi 可塑性非常高又得長輩喜愛,好值得大家支持,而且佢係有實力兼做人謙厚嘅新生代,要好好珍惜 ...

你呀唔講野又入咗嚟黑吓先

大宅

mln 發表於 22-7-4 09:35
唱功方面,你們覺得誰好?
唱功就單好D,但我鍾意GIGI多D

男爵府

Elenalan 發表於 22-7-4 11:06
一定係單依純,藝考全國專業第一名考入浙江音樂學院,入學後仍經常第一。受正統音樂訓練嘅學院派。
...

我都想講單依純係專科音樂仲上緊堂,Gigi係因為興趣去學唱歌,唔能夠這樣比較。但個人覺得Gigi除咗唱歌,佢仲有好多可能性。要多謝Gigi 和聲生不息,係Gigi令我單依純和周筆暢,Gigi能夠同倆個人相遇和合作,可以令Gigi學多啲武林秘笈,一定好大幫助,加油Gigi!等你歸來唱「一水兩方」和「最牽掛的」。

首頁
12345...7

尾頁

跳至