跳至

首頁

尾頁

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

開檔喇喂

子爵府

原帖由 禮媽 於 09-6-11 16:53 發表
開檔喇喂

報到先

珍珠宮

醒目開學勳章

襯下墟先!

原帖由 禮媽 於 09-6-11 16:53 發表
開檔喇喂

珍珠宮

醒目開學勳章

各位好姐妹呀,多d黎襯下墟,增加人氣啦謂!

今日大家有無睇菲傭單新聞,真係...睇到我反胃咁濟!

講翻d開心野先,停課期間,亞囝悶到發慌,你地有無咩好玩又益智既網站介紹下呀?

子爵府

原帖由 ho_mama 於 09-6-12 09:34 發表

講翻d開心野先,停課期間,亞囝悶到發慌,你地有無咩好玩又益智既網站介紹下呀? ...

好玩又益智?叫你個仔入嚟我地呢度同我地吹水囉

夠晒益智又好玩

子爵府

原帖由 ho_mama 於 09-6-12 09:34 發表

講翻d開心野先,停課期間,亞囝悶到發慌,你地有無咩好玩又益智既網站介紹下呀? ...

仲有呀,而家隻仔日又喺屋企夜又喺屋企,叫你k9收埋晒d危險物品喇,唔好再放膠箱喺頂呀,唔好擺咁多嘢喺屋企,你知你隻仔架啦

子爵府

講起又講,我嗰隻馬騮都唔弱,你地知唔知佢反到點呀,前幾日佢又喺屋企玩佢架單車仔,又玩咩飄移喎,點知一掟彎就成架單車散咗,佢成個人鄧喺地,佢架單車係全膠做ge,唔係bb單車嗰d,好似人地d咩越野賽形嗰d款呀,咁都比佢玩得爛呀,我比佢嚇到我心都甩埋出嚟,而家佢放大假,我驚過佢

子爵府

HOMA,

MORNING 菲傭單新聞真係好驚呀

阿仔咪係度玩bus &有時看書囉,無咩特別野做咋

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

我黎啦!

菲傭新聞,我睇份免費報紙無咩詳勢報導,不宜評論。

我都唔比阿仔上網,所以都係玩多。

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

上學期phonic阿仔只攞7分,番黎比我話(可能佢覺係鬧添),之後我同佢溫書時著重佢的錯處,噚日再派試卷,佢攞到14分啦,佢都未識係乜,但我就好開心,宜家諗緊買咩野獎勵佢好。

另外,我同佢講有豬流感,聽日開始唔使返學,到7月至返,佢話:D豬有病呀?我都唔知點解釋,唯有話:係呀!D豬病左傳左比人。

珍珠宮

醒目開學勳章

嘩...比我隻八仔g我上呢度,咁咪成個屯門區d人都g....5得....

原帖由 禮媽 於 09-6-12 10:12 發表

好玩又益智?叫你個仔入嚟我地呢度同我地吹水囉

夠晒益智又好玩

珍珠宮

醒目開學勳章

咦...又係喎! 多謝提醒!  但我隻百厭星...真係防不勝防架! 果日見佢雙手舉起拉個間廳櫃,好似打千秋咁,但佢又雙腳離地喎....嚇得我飛身走去抱開佢....你g嘛,我個隔廳櫃到天花咁高,但無釘c響牆度架...容咩易成個扯落黎架....

原帖由 禮媽 於 09-6-12 10:15 發表

仲有呀,而家隻仔日又喺屋企夜又喺屋企,叫你k9收埋晒d危險物品喇,唔好再放膠箱喺頂呀,唔好擺咁多嘢喺屋企,你知你隻仔架啦 ...

珍珠宮

醒目開學勳章

你就好啦,so 我 k9 成日都話你仔好揍...真係恨c隔離呀!

原帖由 濼濼媽 於 09-6-12 10:21 發表

HOMA,

MORNING 菲傭單新聞真係好驚呀

阿仔咪係度玩bus &有時看書囉,無咩特別野做咋

子爵府

原帖由 ho_mama 於 09-6-12 10:28 發表
嘩...比我隻八仔g我上呢度,咁咪成個屯門區d人都g....5得....

珍珠宮

醒目開學勳章

哦....咁你就好啦,真係比開隻仔上網,開左個頭,真係...無得翻轉頭架!

原帖由 wyk 於 09-6-12 10:25 發表
我黎啦!

子爵府

原帖由 ho_mama 於 09-6-12 10:28 發表

珍珠宮

醒目開學勳章

你仔5g咩...無奶油咕喎...新聞又講,就算5睇呀,咁學校老師都會講架?!

我隻仔,日日我返到去,佢就同我講今日有幾多新增既 h1n1個案,又話我g邊度停課啦!

原帖由 wyk 於 09-6-12 10:26 發表
上學期phonic阿仔只攞7分,番黎比我話(可能佢覺係鬧添),之後我同佢溫書時著重佢的錯處,噚日再派試卷,佢攞到14分啦,佢都未識係乜,但我就好開心,宜家諗緊買咩野獎勵佢好。

另外,我同佢講有豬流感,聽日開始唔使返學,到7月至返,佢話:D ...

子爵府

原帖由 wyk 於 09-6-12 10:25 發表
我黎啦!

我個仔都無要求要上網,所以我都無比他上

子爵府

原帖由 ho_mama 於 09-6-12 10:34 發表
你就好啦,so 我 k9 成日都話你仔好揍...真係恨c隔離呀!

咁他鍾情玩bus,我都無他辦法,他真係可以玩bus玩足成日ga ,我有時都叫他玩其他,但他5理我,激c我:;pppp:

子爵府

原帖由 ho_mama 於 09-6-12 10:32 發表
咦...又係喎! 多謝提醒!  但我隻百厭星...真係防不勝防架! 果日見佢雙手舉起拉個間廳櫃,好似打千秋咁,但佢又雙腳離地喎....嚇得我飛身走去抱開佢....你g嘛,我個隔廳櫃到天花咁高,但無釘c響牆度架...容咩易成個扯落黎架.... :scar ...

5係化 咁攪法,一陣有趺到ga lamouth: mouth:

首頁

尾頁

跳至