影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

公爵府

stagea 發表於 22-7-5 12:43
駭客成日可以mon住CCTV
阿妹把頭髮,被阿哥扯左幾次

都幾無尼頭,好笑,輕輕鬆鬆簡單查案劇
咪幾好,唔沉重嘛!
睇到貝多芬作戰好好笑
交比命運

男爵府

回覆 andyan324 的帖子

唔係㗎,高校處世王同請回答1997,同之.後既shopping王路易,吾係黑口黑面㗎。

珍珠宮

GreenMaDad 發表於 22-7-5 19:33
回覆 andyan324 的帖子

唔係㗎,高校處世王同請回答1997,同之.後既shopping王路易,吾係黑口黑面㗎。 ...

從天而降 記得你 某天滅亡 都黑

公爵府

好笑,話送佢去坐船
原來係坐海盜船

edhepp    發表於 22-7-29 14:02

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

tpyjasmine 發表於 22-7-6 08:53
好笑,話送佢去坐船
原來係坐海盜船

你睇得好快手喎
啱啱睇埋第二集尾...
咦, 女主細個, 係咪送咭俾男主, 話大個左, 要做警察呢

公爵府

stagea 發表於 22-7-6 16:35
你睇得好快手喎
啱啱睇埋第二集尾...
咦, 女主細個, 係咪送咭俾男主, 話大個左, 要做警察呢:heheh ...

係,教佢跆拳道
後來女主阿哥….

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

tpyjasmine 發表於 22-7-6 17:57
係,教佢跆拳道
後來女主阿哥….

原來係咁,我快啲追埋先
女主阿哥犯案咁既

伯爵府

牛年勳章 好媽媽勳章

呢套好笑, 神棍背後借助科技, 佢做過警察, 又繼續靜靜地查案件, 身份都好特別
睇完第二集先知7月4日第三集, 決定忍手, 儲多些先繼續, 我唔想等睇

琥珀宮

肥嘟媽 發表於 22-7-6 22:20
呢套好笑, 神棍背後借助科技, 佢做過警察, 又繼續靜靜地查案件, 身份都好特別
睇完第二集先知7月4日第三集, ...

做過警察又坐過監,做埋道士

琥珀宮

tpyjasmine 發表於 22-7-5 19:16
都幾無尼頭,好笑,輕輕鬆鬆簡單查案劇
咪幾好,唔沉重嘛!
睇到貝多芬作戰好好笑

貝多芬。。。笑死
秀哲落左車,男主立即lock鎖,秀哲無俾人圍,掉珠又炸藥咁款,三個仲開車尾睇戲

珍珠宮

好笑,話送佢去坐船
原來係坐海盜船

哩套真係幾好笑
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

琥珀宮

好笑,話送佢去坐船
原來係坐海盜船

笑死,仲要有memo係個制度,叫人報警

公爵府

stagea 發表於 22-7-7 13:59
笑死,仲要有memo係個制度,叫人報警

其實套劇故幾有趣
非一般查案劇
真係好笑,南道士手法好正
如果代入左呢,會信真架

琥珀宮

tpyjasmine 發表於 22-7-27 13:22
其實套劇故幾有趣
非一般查案劇
真係好笑,南道士手法好正

算好睇既, 都有劇情...
南道士本身查案加啲趣事入去, 又揾到錢喎佢

公爵府

stagea 發表於 22-7-27 13:43
算好睇既, 都有劇情...
南道士本身查案加啲趣事入去, 又揾到錢喎佢
...

係囉,有些娛樂性
我諗起早排果套it time show on
差唔多野我喜歡睇這類型

琥珀宮

tpyjasmine 發表於 22-7-27 17:51
係囉,有些娛樂性
我諗起早排果套it time show on
差唔多野我喜歡睇這類型

前幾集講阿媽殺嚟美男堂,阿媽信基督,但唱聖詩做配樂,好有娛樂性笑了

公爵府

stagea 發表於 22-7-28 23:00
前幾集講阿媽殺嚟美男堂,阿媽信基督,但唱聖詩做配樂,好有娛樂性笑了
...

堅好笑套劇真係非一般
講真,套劇如果唔係咁做,我諗我未必有動力睇落去
始終男主徐仁國唔係靚仔小鮮肉
娜段好可愛,另外個男助手都搞笑

琥珀宮

tpyjasmine 發表於 22-7-29 21:12
堅好笑套劇真係非一般
講真,套劇如果唔係咁做,我諗我未必有動力睇落去
始終 ...

幾個配搭好正
等緊update新一集

阿妹係咪拍德魯納個學生妹?
好熟口面

公爵府

stagea 發表於 22-7-29 21:14
幾個配搭好正
等緊update新一集

阿妹?係呀,就係果位偷左人哋個身體嘅鬼

琥珀宮

tpyjasmine 發表於 22-7-29 21:22
阿妹?係呀,就係果位偷左人哋個身體嘅鬼

真係佢呀~
有集去等表白,無戴眼鏡,先認得

呢套野 唔通得我同你睇,無人傾既

首頁

尾頁

跳至