自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

回覆樓主:

本書好睇
但套戲大失所望

侯爵府

我覺得好睇,有d 位好感動,我係戲院喊到收唔到聲

子爵府

tung0409 發表於 22-7-5 17:51
我覺得好睇,有d 位好感動,我係戲院喊到收唔到聲

邊個位感動?

子爵府

fibe0313 發表於 22-7-4 23:54
戲同小說都有睇。。。我覺得戲麻麻地,小說還好。但電影改了小說6成至7成左右。。。。
...

男女主角書入面外形係點?

侯爵府

snow.white 發表於 22-7-5 18:11
邊個位感動?

我上年年尾係戲院睇,記憶已不太清晰,总之有印象我唔係就咁流淚,係喊到喘氣個種

琥珀宮

snow.white 發表於 22-7-4 19:58
好睇嗎?係咪講輪迴?

侯爵府

好媽媽勳章

我覺得好悶,悶到分兩日先睇得曬
開心每一天

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

結局敗筆

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

moon_o_o 發表於 22-7-4 20:50
我覺得好好睇

喊死我

我都有喊

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

snow.white 發表於 22-7-5 18:11
邊個位感動?

有埋隻狗果幾場,都幾感動呀

公爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 瞓得好勳章

睇左 有感動位 但唔至於會喊
⋆☆知足常樂

公爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 瞓得好勳章

phoebepanpan 發表於 22-7-5 15:35
麻麻地。
我近日才睇另一套類似但更好既舊戲:比悲傷更悲傷的故事

呢套我都有睇
⋆☆知足常樂

首頁

尾頁

跳至