自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

其實,係離譜果d至見報啫
早幾年我女升year 2, 幫手做籌委,大o細o 自己dept o, 興趣學會o,hall o, 聯hall o,o camp o day o night o bbq o咩o咩,大大小小多到你想像唔到,淨係我女一個暑假去5、6個

想去咪去囉就係咁簡單,「一定要去至有hall住」我就無見識過(應該個別u或個別hall規定,我同我女大學宿位都係中央處理)我入u時家貧,中學又唔係勁校無人哋咁一堆堆入,註冊完就走了

水晶宮

唔洗諗咁多,
佢中意參加米參加,
佢都成18歲啦. 呢D 可以自己決定

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

李露眉 發表於 22-7-5 10:34
唔洗諗咁多,
佢中意參加米參加,
佢都成18歲啦. 呢D 可以自己決定

我諗起早幾年,網上有人話見到阿仔帶阿媽去大學註冊,阿媽問o camp攪手(學生)你哋d o camp會唔會好淫賤
我講俾阿女聽,兩人笑到癲咗

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Charlotte_mom 發表於 22-7-5 11:21
我諗起早幾年,網上有人話見到阿仔帶阿媽去大學註冊,阿媽問o camp攪手(學生)你哋d o camp會唔會好淫賤
...

不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

Charlotte_mom 發表於 22-7-5 10:25
其實,係離譜果d至見報啫
早幾年我女升year 2, 幫手做籌委,大o細o 自己dept o, 興趣學會o,hall o, 聯hal ...

我升yr 1嗰陣浄係參加過興趣學會的迎新活動,o camp,o night各一。都算正常。翌年我參加o night嗰個soc就上莊做籌委搞活動。其實做大學生,有策劃活動經驗係有需要的,但又唔好過份多。
如果參加自己department 嗰啲o camp,就早少少識到同學仔。

珍珠宮

2024年龍年勳章

Charlotte_mom 發表於 22-7-5 11:21
...

男爵府

回覆樓主:

我外國讀,冇呢d野

禁止訪問

伯爵府

...

好想知個學生點答

侯爵府

whyyou 發表於 22-7-5 10:22
其實我唔知點解樓主要用英文出post, 唔通樓主係外國人?

對我嚟講, 如果唔係用手機出帖或者回帖, 輸入中文真係幾麻煩, 手機仲可以語音輸入, 好快
可能我枱頭機set得唔好, 手寫板又壞壞地, 自己又完全唔識任何中文輸入法, 就算廣東話輸入都要試下試下

伯爵府

coconutchung 發表於 22-7-5 09:44
如果我回到過去做多次大學生,不會再參加o camp!

同你一樣,簡直係無聊,夜瞓又要早起身,被人控制哂啲行程。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

Carol999 發表於 22-7-5 10:00
嘩!樓主,你d英文勁高深難測,唔係有JM翻譯,我都唔明你up乜

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

...

象牙宮

2024年龍年勳章

crystal媽咪 發表於 22-7-4 22:29
好耐無見你

佢好出名?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Sumyeema1 發表於 22-7-5 12:42
佢好出名?

你唔認得佢

佢個名特別所以我記得
不要從別人的嘴裡去認識我

象牙宮

2024年龍年勳章

crystal媽咪 發表於 22-7-5 12:44
你唔認得佢

唔記得...

公爵府

牛年勳章

可能用電腦出舖,冇中文輸入,冇得手寫,所以用英文呱
至於我和我家,我們必定事奉耶和華。(書24:15)

珍珠宮

回覆樓主:

我當年有join,如果無join識少好多人,不過如果你唔care就無所謂

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

...

咁事實之前真係有D O Camp 淫賤到上報
女仔含香蕉
男仔瀨女仔大脾
天朗氣清

大宅

其實有規定唔可以用英文出post 架?唔like 咪skip 囉

首頁

尾頁

跳至