在職全職

跳至
[在職媽媽] 開心傾~~part 181

首頁

尾頁

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

99-01 發表於 22-7-6 15:45
貢又胡算計....畢個佢賣盤之後禾當企涼粉貢吔咋

賣咗比邊個?其實我都好耐無買食,因為有乜事我都飲蘆薈汁

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

yanyan-mummy 發表於 22-7-6 15:51

企話呢個位植牙要喺其他地方做手術抽d牙骨,種左牙骨先 ...

巧複雜咁喎!

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

yanyan-mummy 發表於 22-7-6 15:53
我而家冇3隻啦

所以我驚牙周翻發,醫生話半年覆診都要,唔係有事起想嚟仲金呀!

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

yanyan-mummy 發表於 22-7-6 16:23
冇牙,吾知食吾食到,我2邊都冇左大牙

好似我隻仔咁,牙仔細細都食到野嘅

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

yanyan-mummy 發表於 22-7-6 16:40
今晚吾知吔咩好,e生話吾好食熱野

冷盤或嘆凍咗嘅野

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

yanyan-mummy 發表於 22-7-6 17:12
保養下其他牙齒

要啦!唔係真係想做無牙婆

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

yanyan-mummy 發表於 22-7-6 17:16
不過吾夠飽,粥吾知得唔得

涼粥可以

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

激死,諗住要不飯,但係唔記得㩒制煲飯

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

99-01 發表於 22-7-6 14:20
有淫煮巧,胡洗理叮熱吔得夠懶啦瓜

唔水落街買?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

acbeans 發表於 22-7-6 19:52
激死,諗住要不飯,但係唔記得㩒制煲飯

你不孤單架

彩鑽殿

yanyan-mummy 發表於 22-7-6 17:16
不過吾夠飽,粥吾知得唔得

白粥

彩鑽殿

yanyan-mummy 發表於 22-7-6 15:42
睇完啦,冇左2隻牙

雖然唔水銀姐,里水唔水打孖黎呀?

伯爵府

acbeans 發表於 22-7-6 19:10
賣咗比邊個?其實我都好耐無買食,因為有乜事我都飲蘆薈汁

胡記得,巧耐啦,話兩姐弟爭慘貢架

伯爵府

pomanlife 發表於 22-7-6 19:55
唔水落街買?

淨返哇d懶飯,加埋財執又一餐啦

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

pomanlife 發表於 22-7-6 19:56
你不孤單架

你又係失敗的煮婦?

彩鑽殿

acbeans 發表於 22-7-6 21:34
你又係失敗的煮婦?

試過x次

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

99-01 發表於 22-7-6 20:44
胡記得,巧耐啦,話兩姐弟爭慘貢架

係爭慘,不過後來搞掂,佢家姐加返大家姐幾隻字,各自搵食

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

pomanlife 發表於 22-7-6 21:36
試過x次

無煮兩日飯就唔記得程式運作啦!

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

99-01 發表於 22-7-6 17:35
貢其實雪糕同放題食嘟茅沖突既,放題嘟茅咩熱野吔啦

放題我鍾意食燒牛舌,仲有鮑魚呢,都熱㗎

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

BBJOJO 發表於 22-7-6 17:56
你可以攤凍去飲

如果可以買返嚟唔使自己整,擺落雪櫃得閒飲會唔會仲方便啲呢

首頁

尾頁

跳至