自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

投哂降,今日登入 話有安全問題要好友協助解凍,
打上熱線話幫唔到,叫我自己找朋友自助解,
咁都得,已經實哂名

黃色仔女唔肯幫,呢度有冇jm可幫

男爵府

simso 發表於 22-7-11 09:24
咁 ...

要你既wechat 朋友先可以解架啵,呢度d jm 都唔係你wechat 朋友,幫你唔到。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

咁 ...

要本身已經係好友先可以解
放下自在

子爵府

就算呢一刻加好友也沒用,沒忘錯要成為好友幾個月,要間中有過(keep住果隻)聊天紀錄才能協助

珍珠宮

2023年兔年勳章

咁 ...

你要搵你個人朋友圈內嘅人先可以

象牙宮

係度搵無用,
要本身已加入既好友。

子爵府

網上找了一個方法,但成不成功不知道,可試下

1、百度“微信官方网站”,点击进入。微信官方网站:微信官网。
2、网页中“免费下载”的下方,有一个“冻结或解冻微信帐号”,点击“冻结或解冻微信帐号”。
3、点击“解冻账号”
4、填写相关账号进行解冻即可。

子爵府

另外一個網友提供的:
https://www.51dongshi.com/ezdsgcbhga.html

琥珀宮

咁 ...

一定要係你WeChat 朋友先得。
你唸下之前有同邊個曾樓WeChat 有聯絡?

如果無,我識人之前搞唔到,問客服,話要番內地先有得搞。

別墅

我個帳户實左名,如果拎唔番呢個帳號,
有冇得重新註冊過一個新的,再實名㗎

不過斷估應該冇得咁好慘

最唔滿意係客服直接話佢地幫唔到!

大宅

回覆樓主:

我果次開新既 不過我冇實名

別墅

木土土 發表於 22-7-11 10:02
一定要係你WeChat 朋友先得。
你唸下之前有同邊個曾樓WeChat 有聯絡?

我wechat朋友得一個,失聯十世嘅前夫
咁你朋友卒之係上去內地搞?搞得掂?

追過下以前d帖,感覺wechat好似好輕易就封人

別墅

leungszeon 發表於 22-7-11 09:56
網上找了一個方法,但成不成功不知道,可試下

1、百度“微信官方网站”,点击进入。微信官方网站:微信官 ...
我見呢个方法係大約2017年出的帖
剛剛試左唔得,可能而家唔work了

都謝謝你

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

simso 發表於 22-7-11 10:21

太多騙子,解鎖要咁嚴苛
放下自在

珍珠宮

咁奇,用開 wechat 只得一個朋友?你只用 wechat pay?

或者你試下可唔可以刪除戶口,再從開一個新,反正你舊果個又無朋友。不過如果 wechat pay 有錢好似係刪除唔到。

琥珀宮

佢最後搵到朋友幫到
開頭以為唔掂,真係嚇死,因為佢第一期消費券$5000都未用,十月就到期,但十月前點返內地搞

伯爵府

leungszeon 發表於 22-7-11 09:50
就算呢一刻加好友也沒用,沒忘錯要成為好友幾個月,要間中有過(keep住果隻)聊天紀錄才能協助 ...

yes

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

我個wechat冇朋友的,係send 投訴email去攪掂

大宅

好耐以前試過咁,當時同客服講我一個wechat 好友都冇,用唔到好友幫助,最後係wechat 個邊整好,叫我隔一陣用手機號碼登入,憑短訊的一次性密碼登入番,可能e+多人開戶整消費卷,wechat客服吾得閒,叫你盡量搵好友幫助

別墅

木土土 發表於 22-7-11 10:38

佢最後搵到朋友幫到
我就係諗住轉用wechat黎收新一期消費券 先入返个app,平時唔係主要用佢
點知就出現咁嘅問題!
因為睇到出面个帖d優惠所以想轉用佢

而家Send緊email去問,
如果你朋友收消費券的帳號都封,我都驚驚地

但今期佢最多著數好似

首頁

尾頁

跳至