自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好想知道143磅個時佢個樣係點 ? 可惜冇相做對照 , 而佢老公根本係靠害 , 點會係幸福肥呀

以為是福 , 其實是禍

https://skypost.ulifestyle.com.h ... 8%87%B3396%E7%A3%85

公爵府

依家既新聞,講得就講,成篇都無張瘦時既相,佢講咩都得既啦。。不過,五官又真係幾好

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

愛佢定害佢

大宅

kktai220 發表於 22-7-18 16:53
好想知道143磅個時佢個樣係點 ? 可惜冇相做對照 , 而佢老公根本係靠害 , 點會係幸福肥呀

以為是福 , 其實 ...
唔係愛佢,係害佢先岩

珍珠宮

珍珠宮

未暴漲時都143磅,咁都叫校花

象牙宮

當體重飆升後,花花曾嘗試不同方法減肥,包括針炙、節食、推拿,甚或參加減肥訓練營,但每次都失敗收場,最後唯有前往廣州求醫。

醫生:太嚴重難靠節食減肥

廣州中醫藥大學金沙洲醫院減重及糖尿病外科主任吳良平指,花花的體重飆升至396磅,已屬極重度肥胖患者,不但無法自理生活,入院檢查後更發現她患有糖尿病、高血壓,脂肪肝、血脂異常、心率失常等等一系列疾病。

當患者達至程度,已無法依靠節食及運動等常規方法減肥,只能透過外科減重手術幫助,將胃縮小或腸子縮短,達到減少胃容量和減少吸收,再配合飲食和運動來控制體重,而花花經過手術後,目前體重已降至約220磅。

廣州中醫藥大學金沙洲醫院:

將胃縮小或腸子縮短
飲食和運動來控制體重

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

想像唔到

伯爵府

其實個男有病態 睇過紀錄片這類人一般就係整肥個老婆 等佢邊度都唔使去

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

一隻手掌拍唔響,

老公唔介意/老公唔洗你做家務/老公買好野你食<--都是老公單向行為,如果你唔認同,

可以自己介意自己肥/可以自己做運動,手手腳腳都是自己不需要他人同認才可活動吧!有好野食食到飽都應該停或拒絕進食,如果老公係強行餵食就走人啦!

去到今天的結果,是兩公婆共同進行的收成。

伯爵府

回覆樓主:

我接受唔到囉

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

loved 發表於 22-7-18 17:18
未暴漲時都143磅,咁都叫校花

係囉,唔係話肥人唔會靚,但真係好少見校花會咁重磅。
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

子爵府

虎到金來勳章

333s 發表於 22-7-18 17:23
當體重飆升後,花花曾嘗試不同方法減肥,包括針炙、節食、推拿,甚或參加減肥訓練營,但每次都失敗收場 ...

男爵府

恐怖情人

水晶宮

睇黎佢老公好憎佢,報仇咁報
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

琥珀宮

回覆樓主:

冇之前嘅相冇真相。呢個老公似靠害多啲。

侯爵府

好似好衰其實個老公係咪買重人壽

如果真係愛對方的確唔計較外形,但點都關心對方健康,點睇都唔健康

翡翠宮

回覆樓主:

不太相信!

子爵府

HongV 發表於 22-7-18 21:19
好似好衰其實個老公係咪買重人壽

如果真係愛對方的確唔 ...

我都想問係咪買重保險,用呢招夠絕啊,外人睇到以為佢真係對老婆好錫佢,唔似啲謀財害命嘅人

子爵府

加菲貓3 發表於 22-7-18 16:58
依家既新聞,講得就講,成篇都無張瘦時既相,佢講咩都得既啦。。不過,五官又真係幾好 ...

咁都睇得出五官好?

首頁

尾頁

跳至