網購天地

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

我申請退貨退款賣家原本答應退返一半錢,後來過咗24小時冇回覆,客服介入,而家收到退貨地址我要負責運費,請問係咪可以用順豐寄?填寫單號嗰頁 唔知點解自動填寫咗電話號碼,然後我咨詢小蜜,佢叫我填00852香港電話號碼,請問應點填?謝謝
attach0/tmp/phpeBdTzk

attach1/tmp/php9KQii4

珍珠宮

回覆樓主:

因為我隻貓心臟病好多年最近病發獸醫叫安樂死,我買了呢隻藥俾佢試,食咗2日都捱唔住走了,賣家有問食了藥反應如何,我咪照答佢已經死了,佢話退返一半錢俾我叫我申請退貨退款。不過後來唔知咩原因賣家像失蹤了藥都下架。請問這情況如果我退貨,係咪都可以收到退款?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

藥已响香港?

珍珠宮

竇漪房 發表於 22-7-19 00:08
藥已响香港?

我已收貨,而家要寄返去

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

creambb 發表於 22-7-19 01:14
我已收貨,而家要寄返去

藥受管制,未必寄得,順豐一定唔收,你搵私集可能會寄,不過唔會平,有間私集叫樂郵,你可以問下佢寄唔寄

珍珠宮

竇漪房 發表於 22-7-19 07:29

藥受管制,未必寄得,順豐一定唔收,你搵私集可能會寄,不過 ...

謝謝,佢用順豐寄俾我,我以為可用順豐寄返

首頁

尾頁

跳至