使用意見

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Sorry......我錯咗重點!點解modle肥肥地

伯爵府

andyman 發表於 22-7-26 19:22
好核突囉,唔係內衣來架,似戰衣多啲

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

毛毛查 發表於 22-7-26 20:52
係咪因為你最近睇過呢啲性感內衣

我剩係睇食野。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

珍珠宮

回覆樓主:

撞鬼! 我要買六合彩架!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

hfl2000 發表於 22-7-26 20:26
無喎,近排都係見到呢個yahoo廣告多咋

我都係呢個,同埋麥當勞,渣打

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Vin仔媽 發表於 22-7-26 21:03
我都係呢個,同埋麥當勞,渣打

而家剩番小蛋糕廣告。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我唔係bk, 我係網上睇小說
學你話齋以為咸網

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆 stagea 的帖子

Farfetch唔係咸網,是網上賣奢侈品時尚服飾的平台,可能你搜尋過時尚服飾,電腦自動彈出相關廣告

水晶宮

畀面勳章

andyman 發表於 22-7-26 19:02
點解我部手機,一入BK會有呢啲廣告架, 以為上錯咸網,仲以為手機中毒 ...

我覺得 係會出現你睇過嘅相關網站!

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

我冇呢d廣告吖,係不停見到Sony咋!

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

登陸火星 發表於 22-7-26 21:47

Farfetch唔係咸網,是網上賣奢侈品時尚服飾的平台,可能你搜尋過時尚服飾,電腦自動彈 ...

對樓主講

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

只見人cupcake粉紅色廣告

翡翠宮

登陸火星 發表於 22-7-26 21:47

Farfetch唔係咸網,是網上賣奢侈品時尚服飾的平台,可能你搜尋過時尚服飾,電腦自動彈 ...

我只穿牛記笠記

琥珀宮

kit2004 發表於 22-7-26 19:48
可能條帶粗些 , 令人遐想

大宅

siu花花 發表於 22-7-26 19:12
幾舊水買幾條帶

女人就唔會買,男人就可能捨得

子爵府

2024年龍年勳章

點解我部手機,一入BK會有呢啲廣告架, 以為上錯咸網,仲以為手機中毒 ...

好彩,我冇

子爵府

回覆樓主:

BK系統想提提你,根本你全無戰意,係時候要裝備下,提升下戰鬥力

翡翠宮

牛年勳章

上次我去水上樂園見到有人咁著
露出成個八月十五
仲要係…… 男人

水晶宮

未見過

伯爵府

你可能之前search過呢D野

首頁

尾頁

跳至