自由講場

跳至

首頁
12345...25

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

BK 十年,最近上返多 bk 發現有部分樓主好在意攞分,一直覺得入宮已經係遙不可及嘅路。好想請教現任殿主分享下佢地嘅心路歷程。

smile555    發表於 22-7-26 23:39

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

lamlam0710 發表於 22-7-26 22:55
BK 十年,最近上返多 bk 發現有部分樓主好在意攞分,一直覺得入宮已經係遙不可及嘅路。好想請教現任殿主分 ...

為fun 不為分

mercurycc    發表於 22-7-27 19:46
ada0707    發表於 22-7-27 15:54
貓咪達人    發表於 22-7-27 13:29
macpig    發表於 22-7-27 12:48
tototoby214    發表於 22-7-27 08:59
YY1101    發表於 22-7-27 07:02
smile555    發表於 22-7-26 23:38

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

BK 十年,最近上返多 bk 發現有部分樓主好在意攞分,一直覺得入宮已經係遙不可及嘅路。好想請教現任殿主分 ...

識到朋友分享下生活家庭好過為啲乜宮乜殿

水晶宮

pomanlife 發表於 22-7-26 23:01
為fun 不為分

你應該真係好fun,唔為分都去到彩鑽殿

羨慕ing

珍珠宮

pomanlife 發表於 22-7-26 23:01
為fun 不為分

岩呀,fun fun fun

彩鑽殿

love2talk 發表於 22-7-26 23:03
你應該真係好fun,唔為分都去到彩鑽殿

羨慕ing

識到朋友同你一齊fun 就得

珍珠宮

pomanlife 發表於 22-7-26 23:02
識到朋友分享下生活家庭好過為啲乜宮乜殿

岩傾就係,唔岩傾就關鋪大吉

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我想入殿,請問要幾多年?

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

我重係宮主

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

入殿係經長時間細水長流,吾係開個post吹下水就得,而且上bk都係為fun吾係為分

珍珠宮

pomanlife 發表於 22-7-26 23:05

唔知幾時傾唔埋冷就 冇fun 啦

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

karenlyk 發表於 22-7-26 23:05
我想入殿,請問要幾多年?

朋友,你想入殿嗎?

水晶宮

pomanlife 發表於 22-7-26 23:05

一齊fun都要時間

殿

傾到我第日抱孫

孫升中

都可能到唔到

tototoby214    發表於 22-7-27 09:00
YY1101    發表於 22-7-27 07:02
smile555    發表於 22-7-27 00:05
Haz-mama    發表於 22-7-26 23:24

珍珠宮

uhtcl2006 發表於 22-7-26 23:06
我重係宮主

好明顯我只係府主

YY1101    發表於 22-7-27 07:03

水晶宮

uhtcl2006 發表於 22-7-26 23:06
我重係宮主

咁你想唔想入殿?

水晶宮

回覆樓主:

我夠羞家,成廿年都先岩岩有水晶宮,不過又咁講,識到班岩傾嘅朋友,比起分數我又唔介意!

水晶宮

yanyan-mummy 發表於 22-7-26 23:07
入殿係經長時間細水長流,吾係開個post吹下水就得,而且上bk都係為fun吾係為分
...

好sweet

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

lamlam0710 發表於 22-7-26 23:09
好明顯我只係府主

府主好過苦主

YY1101    發表於 22-7-27 07:03
smile555    發表於 22-7-27 00:12

水晶宮

love2talk 發表於 22-7-26 23:09
咁你想唔想入殿?

無乜所謂,上嚟吹水學野,分唔分真係無乜所謂

雲母殿

love2talk 發表於 22-7-26 23:09
好sweet

首頁
12345...25

尾頁

跳至