自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Ononluk 發表於 22-7-31 18:50
一隊咁嘅雜軍都捧到咁紅,好難話佢無料。但呢次演唱會咁多甩漏,亦反映咗整個幕後團隊太急進,可能成功太容 ...

但今次一鋪清袋

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

arale1668 發表於 22-7-30 15:46
公道一句
佢又可以控製到啲乜

她是藝人的經理人、如果電視屏幕不是壓到舞蹈員、是壓到他的藝人、所以她亦要負責場地的安全隱患、以保障她的藝人安全。
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

karenlyk 發表於 22-7-31 19:36
傳聞10年

好似係5年生約,5年死約

禁止訪問

男爵府

hashtag影視迷勳章 玩具勳章

nancy29 發表於 22-7-31 08:07
又咁講,我相信佢哋只係知道個台危機四伏,但唔會具體知道個螢幕問題,否則就唔會出事,咁有咩好講呢?除 ...

我唔係話12子唔出黎講嘢係錯,佢地應該都要平伏下,但佢公司不嬲都標榜講野幾咁自由幾咁開放,呢一刻呢連換黑頭像都唔比喎

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

jtw_ki 發表於 22-7-31 20:19
好似係5年生約,5年死約

想走都走唔到啦

複式洋房

回覆樓主:

珍珠宮

虎到金來勳章

大姑娘 發表於 22-7-31 11:08
行出嚟個樣已經爛撻撻。

當初唔識佢喺邊個,睇咗天星銀行廣告先知係佢。

其實廣告初時我都唔識佢,仲同家人講仲咩搵個咁嘅大嬸拍廣告

別墅

ChingYee123 發表於 22-7-30 19:21
佢地都唔係腳踏實地,一步一腳印打好根基,完全無傳頌度高既作品。一味搵一堆網民周圍造勢造話題,一味搵一 ...

完全同意
我最喜歡的3大投資名言:

1. 「在市場極度悲觀時投資。」 ~ 逝世了的鄧普頓
2. 「若你不打算持有某隻股票達十年,則十分鐘也不要持有。」 ~ 巴菲特
3. 「投資者應該像馬克‧吐温建議的那樣,把所有雞蛋放在同一個籃子裏,然後小心地看好它。」 ~ 巴菲特

公爵府

牛年勳章

kimmy2006 發表於 22-7-31 20:09
最估唔到係果班仔仔竟然可以咁紅已經係奇蹟,唱已經唔得,睇就更加
...

佢哋係黑暴失敗、立國安法之後,黃人嘅精神寄託!情感嘅轉移!
有咗佢哋,可以合法聚在一起,有一種倚靠、togetherness嘅感覺!
佢哋越紅,就代表佢哋越團結,對抗嘅勢力依舊存在,佢哋會覺得安心好多!
如果冇咗佢哋,可能會精神崩潰!

子爵府

Tobbyy 發表於 22-7-30 16:14
講出我心聲, 其實做過Dancer嘅可以行多一步,但係無牙力定自私就只有當時人先知。 所以我覺得AK人品幾好 ...

原來ak 都唔錯喎

子爵府

ztip 發表於 22-7-30 18:12
你都識講,人在icu, 傷者啱啱做完兩個大手術,你叫佢哋點去慰問?而家去慰問,一定做成混亂,可必加重醫務 ...

實係啦,仲去醫院只會引起混亂。已經有一批記者喺度,d醫護已經好唔得閒,唔應該咁多人去醫院

首頁

尾頁

跳至