自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

珍珠宮

mln 發表於
為何大家都變民房

我都想知

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

russia_2018_wc 發表於
亦需要大家俾空間佢哋..

又唔係去炸佢哋的個人社交平台,喺呢度討論 mirror 有關的事,都要受限制?

Viu 個禁令伸到咁長....連唔係佢旗下嘅人都要管?

珍珠宮

Onlok 發表於
我真係唔係鏡粉。不過身邊有。
其實而家無人搵佢哋出嚟。大家都知佢哋幾出力為今次演出。諗都諗到佢哋心情 ...

香港人忍夠呢位地產霸權人士好耐

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我關心dancer 父母嘅難受多啲。

大宅

Shellyxlk 發表於
呢兩日龜縮得好難受?放心啦大家都會比空間佢哋,最好唔好出返嚟

你覺得佢地龜縮,只係你係想搞分化嘅花生友,唯恐天下間嘅人唔憎Mirror。
可惜23位舞蹈員巳出澄清聲明說出Mirror正與他們共渡難關,叫d花生友收聲唔好將責任推比Mirror. 佢地應該都睇唔過眼咁多人衝去mirror度發顛。
最後請有空繼續為阿Mo禱告。

男爵府

受傷dancer及其家人仲難受,啲鏡粉只係關心自己偶像難唔難受

珊瑚宮

Queenie_0012 發表於
我關心dancer 父母嘅難受多啲。

咪係
最大受傷的, 唔係鏡
要關心都係受傷一家

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

根本無謂提佢地,我懶理佢地幾個呀!我而家只關心阿Mo同調查進展。

別墅

BorntobeFree 發表於
呢度只可以講星夢,講tvb,提鏡仔,提viu係禁忌,會比人話你係打手架

下。有冇咁痴線。發言權都比。咁滅聲法。只會令人。。。。。。

大宅

BorntobeFree 發表於
呢度只可以講星夢,講tvb,提鏡仔,提viu係禁忌,會比人話你係打手架

呢度係無言論自由㗎,一提Viu/鏡就有幾個鐵膽衝出嚟鬧人,板主亦由佢哋不斷鬧,因為咁我已好少上BK, 係呢排至上嚟睇吓件事

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

廢話少講 發表於
受傷dancer及其家人仲難受,啲鏡粉只係關心自己偶像難唔難受

that's .
點解各大傳媒,機構唔出嚟叫v,叫李生負責?
個個一味推,推正苦,陰謀論都出埋。就係唔洗開show嘅人負責,咩天理?

大家仲唔矯枉過正。香港真係會死係呢班人手上。

12子,只要唔再開post話俾空間佢哋,其實就已經係俾緊佢哋空間。

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

究竟你哋呢幾隻鏡粉,係人唔係呀?
而家受傷嗰個係dancer,憐憫之心應該俾佢,而唔係俾你哋嘅偶像,你哋冇腦到幾時?
唔好幫佢哋出嚟同情扮可憐啦,就因為你哋粉絲嘅低水準,令到原本件事更壞更差,出少句聲當幫下你哋偶像啦

水晶宮

我都相信一定唔會好受
沒有怪責佢哋,但人為疏忽係不能停止追究

子爵府

回覆樓主:

PR 帶風向

伯爵府

Onlok 發表於
我真係唔係鏡粉。不過身邊有。
其實而家無人搵佢哋出嚟。大家都知佢哋幾出力為今次演出。諗都諗到佢哋心情 ...

Excatly. 我都唔係鏡粉,但今次呢件事明顕係佢地公司問題。佢哋係紅但唔係真正有實力上咗神枱嘅天王天后,佢哋嘅角色一直都是被動,呢一刻佢哋自己應該都唔好受,只能聽公司指示⋯⋯

男爵府

擔心前途….啫

珍珠宮

mln 發表於
為何大家都變民房

咁咪方便水軍做嘢囉

侯爵府

JoanC 發表於
咁咪方便水軍做嘢囉

我都係咁諗,李氏力場吖

大宅

廢話少講 發表於

鏡粉闗心Mirror 唔代表唔關心Mo, 極多留言係由鏡粉留言去支持Mo.
呢個時候相信有同理心嘅人都會為Mo祈禱,而唔係在側邊喧鬧批判誰人無關心阿Mo.

侯爵府

gogogodee 發表於
擔心前途….啫

錢途如何?

首頁
12345...7

尾頁

跳至