自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

虎到金來勳章

回覆樓主:

23人之中有人匿名爆料都唔會認啦

珍珠宮

nataliepml 發表於 22-8-1 00:02
其實幾個留言都話洗白,我係唔會理間viu執唔執笠。
我係唔想呢個平台嘅人不停好荒謬地攻擊鏡仔,因為佢地 ...

係咪洗白,你哋自己心知肚明,人在做天在看,有份幫人洗脫罪名就有份分担功德,要報一個都唔好漏。

主辦單位係最大原兇,但係主演者、經紀人唔可以話係受害者,同意外完全無關。個個話駛咩做show公開致歉慰問,公開係承擔責任嘅態度,否則點解其他藝人,一有人出意外就公開致歉慰問?

睇下啲名稱幾親密,由初初嘅 dancer, 變成同事,再變成 partner,但佢哋有無為 "partner" 爭取過?

水晶宮

littlecar 發表於 22-8-1 09:09
都唔合常理,之前D舞蹈員投訴話危險,講到有人要佢地執生好不滿,居然真係出咁大件事,佢地反應又咁溫和, ...

我都理解唔到!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

eggcarol 發表於 22-8-1 10:25
我都理解唔到!

大家都知舞蹈員係動態D,有咩事佢地同記者講開記招就會,用文字唔係佢地風格,一知道發聲名就知背後有其他人代佢地做野啦!!!!

男爵府

stagea 發表於 22-7-31 23:15
間間醫院不同做法
老人家做手術,住成個幾星期
只可拎野去樓下,無得探

我親人呢兩個月出入院幾次,其中一次係ICU不能探訪,其後都安排恩恤探訪,雖然只有十五分鐘,但也很感恩。

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

慢吞吞E 發表於 22-8-1 13:22
我親人呢兩個月出入院幾次,其中一次係ICU不能探訪,其後都安排恩恤探訪,雖然只有十五分鐘,但也很感恩。 ...

你好彩了
我們沒有得探
老人家仲要全身麻醉做手術

禁止訪問

回覆樓主:

男爵府

stagea 發表於 22-8-1 13:24
你好彩了
我們沒有得探
老人家仲要全身麻醉做手術

係呀!姑娘重好好,有時夜晚會安排視訊,雖然最後親人離世了。我重申請院牧探訪,吾想親人覺得孤單,院牧每日都會上病房同佢傾下偈,我冇宗教信仰,院牧係早前大病住院時認識的,多年亦會保持聯絡。

男爵府

Crystalivy 發表於 22-7-31 16:29
係喎,唔覺bk有人怪責主辦單位,淨係鬧12子

係呀!

男爵府

geminialing 發表於 22-7-31 16:26
認同,好奇怪一直無人出黎譴責經理人及製作公司
反而不停想轉移視線甚至想低調處理
...

因為個人轉移視線話表演者,花姐上台即時畀人鬧先至無理,覺得應該要譴責製作公司和批發出批文嘅機電署。

子爵府

20162016 發表於 22-8-1 08:15
方便出入夾口供

其實唔係陰謀論,都希望任何一個人都平安
聚埋一齊,專業情緒輔導,係好事,同樣,抒心舒懷暢所欲言,釋放壓力,比佢哋自由選擇治癒方法,家人互相幫助保護安心

咁樣做,好似戰場軍營嘅士兵咁

首頁

尾頁

跳至