自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

珍珠宮

環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

琥珀宮

am136 發表於 22-8-2 09:35
有網民發文,指近日在清水灣一灘見到有十多名青游水,當中超過一半人不懂游泳。其間有人建議游出浮台,但各 ...

好正喎

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

大宅

做得好呀

公爵府

2024年龍年勳章

am136 發表於 22-8-2 13:35
有網民發文,指近日在清水灣一灘見到有十多名青游水,當中超過一半人不懂游泳。其間有人建議游出浮台,但各 ...

大宅

回覆樓主:

聽到呢一句個心涼一涼

男爵府

男爵府

nieualma 發表於 22-8-2 11:52
好醒呀識咁講

但过咗7月又點呢

之前係長洲泳灘聽到救生員開咪話:「個細路唔識游水架,家長唔好比佢游咁出呀!⋯⋯」類似咁嘅意思。

救生員唔再被動救人,而係主動防止意外,即刻俾個

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

好正呀!

翡翠宮

2018復活節勳章

erumic 發表於 22-8-2 15:36

之前係長洲泳灘聽到救生員開咪話:「個細路唔識游水架,家長 ...

咁就好 , 有人提一提, 少d意外

水晶宮

回覆樓主:

欺山莫欺水

公爵府

回覆樓主:

唔識游水去海灘游水真心危險

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

一句說話, 救左好多人

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

am136 發表於 22-8-2 09:35

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

erumic 發表於 22-8-2 15:36

之前係長洲泳灘聽到救生員開咪話:「個細路唔識游水架,家長 ...
主動防止意外,幾好喎

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

子爵府

子爵府

回覆樓主:

唔識游又點出到去

首頁

尾頁

跳至