自由講場

跳至

首頁
23456...10

尾頁

珍珠宮

回覆樓主:

解散?想乘機掉走唔搵錢果幾個之怪,人情冷暖,開 post 講哩啲,唔見開 post 關心下傷者?

珍珠宮

airhei 發表於 22-8-4 12:46
點解你無左初心,明明知道舞台危險又未ready,唔企出嚟講延期演出
係唔係勝利冲昏頭腦
...

或者佢嘅初心可能只係名成利就,咁咪無變過囉!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

姜俾我印象係根本唔鐘意娛樂圈,只想搵快錢之後盡快退休

珍珠宮

回覆樓主:

亞洲第一派定心丸比fans, 不放棄,不解散,站起來,歌照唱,舞照跳。

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

回覆樓主:

省省吧

你哋唔使面對一切,只是你哋老闆&高層要面對啫,作為團體同伴受傷,一句慰問都沒有,極度自私
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

littlecar 發表於 22-8-4 14:27
姜俾我印象係根本唔鐘意娛樂圈,只想搵快錢之後盡快退休

佢唔鍾意娛樂圈?點解書都未讀完,十幾歲就周圍去參加比賽?仲去埋大陸比賽添,佢比我感覺係一早就發明星夢,千方百計要入娛樂圈就真!

翡翠宮

ChingYee123 發表於 22-8-4 14:34
佢唔鍾意娛樂圈?點解書都未讀完,十幾歲就周圍去參加比賽?仲去埋大陸比賽添,佢比我感覺係一早就發明星 ...

有印象佢講過佢D粉令佢好無自由,所以有機會想早D退休,可能當初係有虛榮心所以咁細想入行,但D粉真係太煩所以搵夠就風流快活

https://www.sundaykiss.com/%e7%86%b1%e8%a9%b1/%e5%a7%9c%e6%bf%a4-%e7%94%9f%e6%97%a5-mirror-%e5%91%a8%e6%bd%a4%e7%99%bc-%e9%80%80%e4%bc%91-ctb082-815182/8/

大宅

佢真係亞洲第一⋯厚面皮

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

littlecar 發表於 22-8-4 14:40
有印象佢講過佢D粉令佢好無自由,所以有機會想早D退休,可能當初係有虛榮心所以咁細想入行,但D粉真係太煩 ...
唔知佢喇!我就覺得佢好造作,扮晒多愁善感咁,但感覺佢又完全無咩說服力!打冷震!

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

回覆樓主:

你地果團緊係無事啦,前前後後受傷嘅都係其他跳舞嘅人,傷1個2個換其他人可以再跳 如果係賺錢果半隊有人受傷,睇你老闆又點講野
大女4.5歲啦,努力成果胎兒5個月啦,10月可以見

翡翠宮

ChingYee123 發表於 22-8-4 15:03
唔知佢喇!我就覺得佢好造作,扮晒多愁善感咁,但感覺佢又完全無咩說服力!打冷震!
...

我唔係粉都唔跟得好貼,只係覺得佢只想要名成利就,唔好有人煩到佢,所以佢D粉都好天真下,俾我見個偶像係想搵快錢退休,我就一定無興趣

侯爵府

開心吸收勳章

為左錢我們不會放棄, 理鬼得你瞓係醫院O個個.

男爵府

牛年勳章

只想阿Mo、阿峰站起來

男爵府

唔係你地放唔放棄...係你公司放唔放棄你地...
有名氣個幾個仲可以拆開賣...其他個D...好自為之...快去僱員再培訓吧

珍珠宮

littlecar 發表於 22-8-4 14:40
有印象佢講過佢D粉令佢好無自由,所以有機會想早D退休,可能當初係有虛榮心所以咁細想入行,但D粉真係太煩 ...

我記得佢話過有錢唔驚冇人愛
https://topick.hket.com/article/3031732/%E3%80%90%E6%8B%89%E9%97%8A%E9%9F%B3%E6%A8%82%E6%9C%83%E3%80%91MIRROR%E6%88%90%E5%93%A1%E5%A7%9C%E6%BF%A4%EF%BC%9A%E6%9C%89%E9%8C%A2%E4%BB%B2%E9%A9%9A%E7%84%A1%E4%BA%BA%E6%84%9B%EF%BC%9F%E3%80%80%E8%8A%B1%E5%A7%90%E8%81%9E%E8%A8%80%E5%93%AD%E7%AC%91%E4%B8%8D%E5%BE%97%E3%80%90%E6%9C%89%E7%89%87%E3%80%91

男爵府

回覆樓主:

成班友成班高層死都唔出聲,良知去咗邊

翡翠宮

daijuju 發表於 22-8-4 15:37
我記得佢話過有錢唔驚冇人愛
https://topick.hket.com/article/3031732/%E3%80%90%E6%8B%89%E9%97%8A%E9%9 ...

佢真係一個崩壞咗既人,杷信為錢可以去得好盡,
奇就奇在咁鬼坦白,佢D粉仲仍然話佢好有愛,
真係男人不壞女人不愛

大宅

回覆樓主:

理得你地12個點啫,行得走得,扮吓嘢過一排咪又出嚟搵食,最緊要係傷者同佢地屋企人

侯爵府

熊熊老婆 發表於 22-8-4 12:10
今日小紅書已經有大量水軍出post支持佢哋!李生真係洗咗唔少錢
...

響小紅書造勢?

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

宜家講呢啲係咪唔係好適合

首頁
23456...10

尾頁

跳至