自由講場

跳至

首頁
34567...12

尾頁

公爵府

花姐係咪真係好惡?

子爵府

mickeyeva 發表於 22-8-5 11:06
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20220805/bkn-20220805090117018-0805_00862_001.html?refe ...

右邊個女人係邊個?

珍珠宮

BK Milk勳章

Kittymummy 發表於 22-8-5 12:41
佢仲好威威出post 話第4場由佢監場,點知.....

諗住攞威,點知攪出個意外,佢都算好樣衰

珍珠宮

加菲貓3 發表於 22-8-5 11:09
哩個花姐,只能打順風波,平時威威勢勢,由上環寸到出中環,。一有事就龜縮 ...

同意,平時bi li ba la, 到出事影都無,交代都無一句

男爵府

sharonchung 發表於 22-8-5 12:45
做得經理人唔係受僱人士就唔使負責任啩

如果受傷嘅係12子其中一個,咁關唔關佢事?

而家個演唱會有人受傷,不論輕傷定重傷,花同12子都一定關事

仲有佢地係公眾人士,佢地嘅行為會做左人地嘅榜樣,影響社會價值觀

水晶宮

梁今次講得啱架, 如果個12子係你親生仔女, 你會唔會比佢地上台? 咁就知咩事啦!

除非瓜唔敢得失阿老生啦!

水晶宮

哩個花姐,只能打順風波,平時威威勢勢,由上環寸到出中環,。一有事就龜縮 ...
由上環寸到出中環

珍珠宮

2023年兔年勳章

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20220805/bkn-20220805090117018-0805_00862_001.html?refe ...

X2

水晶宮

Kittymummy 發表於 22-8-5 12:41
佢仲好威威出post 話第4場由佢監場,點知.....
即出事

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

甘咪由梁先生管理,可能花姐呢次清袋

禁止訪問

回覆樓主:

大宅

mariefish 發表於 22-8-5 13:25
佢原本係無線㗎 真係冇留意佢哋啲新聞唔知,唔明點解咁冇眼光請佢做經理人,講句說 ...

一個不修篇幅,無料扮4條嘅大肥婆

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

上環去到沙頭角

公爵府

我都好想知道真相
還傷者一個交代
有關負責人士問責下台

希望開記者做一個好好詳細交代

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

janice_cat 發表於 22-8-5 13:27
回覆 mariefish 的帖子

你WIKI吓就知㗎啦

唔啦,間中睇吓呢度搭吓嘴咋

珍珠宮

梁只係講事實,欣賞佢敢言。

男爵府

Tobbyy 發表於 22-8-5 11:20
其實花姐唔講好過講,話自己rehearsal已經見到有問題, 咁佢唔出聲?簡直越描越黑。
...

完全同意。

珍珠宮

hello_Yandiga 發表於 22-8-5 11:32
我套用網民講嗰句, 一個似男人過男人既經理人, 一班似女人過女人既男團, 男人冇理由咁龜縮囉 ...

吸鬼晒啲陽氣,仲想龜縮幾耐

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

MIRROR紅館騷風波!經理人花姐首開腔:看到自己的脆弱

MIRROR紅館演唱會發生事故,經理人花姐今日(5日)首度發聲,於社交網發文:「這幾天,看到自己的脆弱,感謝家人陪伴,感謝公司上上下下為我們奔波,感謝朋友和鏡粉的慰問。祈求Ah Mo,峯和他們的家人,dancers 們可以早日渡過這個難關。MIRROR和我一定會撐住。沿途高低伴我走過同考驗與消磨假使我,難受過你看透我竟比我多如不安,伴你經過便能硬朗,We are one and all。」

男爵府

咪係!平時聲大大。
出左事?蚊飛過我都聽到但聽唔到佢把聲

首頁
34567...12

尾頁

跳至