潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

行左好多次,終於俾我買到長盒子啦,好開心一直都鍾意用細袋,長盒子細得黎又裝到曬我出街要用既野,真係好正手拎同斜孭都咁靚

dada_sweetbaby    發表於 22-8-19 20:05

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

複式洋房

Ibiza 發表於 22-8-5 22:54
行左好多次,終於俾我買到長盒子啦,好開心一直都鍾意用細袋,長盒子細得黎又裝到曬我出街要用 ...

隻色靚呀~

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

行左好多次,終於俾我買到長盒子啦,好開心一直都鍾意用細袋,長盒子細得黎又裝到曬我出街要用 ...

請問係邊間買

男爵府

而家賣幾錢?同埋想問吓條鏈有幾長

大宅

Walk in定係SA留貨? 行親都話無既

別墅

Dumbo234 發表於 22-8-5 23:35
隻色靚呀~
係啊,我都好鍾意隻色

別墅

kwanyan2 發表於 22-8-6 08:50
請問係邊間買
港島區

別墅

yukyee2528 發表於 22-8-6 10:55
而家賣幾錢?同埋想問吓條鏈有幾長
21xxx, 長度我又無度過,不過cross body長度就岩岩好,側孭就會太長

別墅

debby51 發表於 22-8-6 11:17
Walk in定係SA留貨? 行親都話無既
唔係SA留貨啊,之前問親相熟SA都話無
我都係行左好多次先walk in買到,加油啊唔好放棄

大宅

Ibiza 發表於 22-8-6 12:54
唔係SA留貨啊,之前問親相熟SA都話無
我都係行左好多次先walk in買到,加油啊唔好放棄
...

巡鋪巡到氣餒,早2-3星期,都放咗半日去踫下運氣,都未見到真身

子爵府

呢隻色幾特別喎

別墅

debby51 發表於 22-8-6 13:16
巡鋪巡到氣餒,早2-3星期,都放咗半日去踫下運氣,都未見到真身
...
完全明白你既感受啊,我之前都係咁,不過平日去真係好過週末去,如果放假果日就去碰下運氣,加油啊💪

男爵府

昨日我約咗SA巡店,我未到佢已經WhatsApp問我要唔要,同樓主一樣係深藍色嘅長盒子。

別墅

CreamBaby 發表於 22-8-6 15:09
昨日我約咗SA巡店,我未到佢已經WhatsApp問我要唔要,同樓主一樣係深藍色嘅長盒子。
...
咁JM最後有無買啊?

大宅

靚,見到街鋪既價都回落,去門市買唔洗食炒價

別墅

tannfu 發表於 22-8-6 17:47
靚,見到街鋪既價都回落,去門市買唔洗食炒價
係啊,堅持唔係reseller果度買

別墅

我上星期都買左lee 個當時仲有新款寶石鏈子黑色長盒,上身覺得lee 個藍色特別d

男爵府

Ibiza 發表於 22-8-6 15:50
咁JM最後有無買啊?

冇買,因為唔係我喜歡嘅款式。

首頁

尾頁

跳至