自由講場

跳至

首頁
12345...15

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

廢柴孖條 發表於 22-8-7 01:33
網民貼提回覆

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

2018父親節勳章

行得、食得、瞓得就話有抑鬱,要請心理醫生疏導情緒,而真正瞓病床嘅兩位傷者,就連請個心理醫生疏導屋企人情緒都唔見有新聞,仲要包裝到12人係受害人,唔知嘅人以為佢地先係傷者

2015PY    發表於 22-8-7 08:38

禁止訪問

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

網民貼提回覆
網民講得啱

珍珠宮

網民貼提回覆

寫得好

子爵府

baofankan 發表於 22-8-7 02:50
行得、食得、瞓得就話有抑鬱,要請心理醫生疏導情緒,而真正瞓病床嘅兩位傷者,就連請個心理醫生疏導屋企人 ...

送醫急救仲開黑傘遮掩住傷者

子爵府

網民貼提回覆

比喻得太貼切

大宅

2024年龍年勳章

回覆樓主:

香港一日有王九,一日都唔會有運行

珍珠宮

畀面勳章

Lucky@128 發表於 22-8-7 03:31
送醫急救仲開黑傘遮掩住傷者

真既
臨急臨忙,邊度黎有黑傘
龍鳳媽

珍珠宮

畀面勳章

網民貼提回覆

講中晒
龍鳳媽

男爵府

baofankan 發表於 22-8-7 02:50
行得、食得、瞓得就話有抑鬱,要請心理醫生疏導情緒,而真正瞓病床嘅兩位傷者,就連請個心理醫生疏導屋企人 ...
米係 張生幫手book酒店比人睇心理 果個時間真係佢地先唸得出

2015PY    發表於 22-8-7 08:38

珍珠宮

果位網民坐在冷氣房食花生抽水當然好輕鬆,其實當時人係咪真係到而家都冇私下同 dancer say抱歉真係外人知鬼咩,講到咁肯定冇咁其實好有問題。

要攻擊唔中意的人可以,冇問題,有理據便可,例如看到釆排有不穩為何不立即叫停由第一場開始的所有場次,這攻擊是正確有理據,因是建基於已知事實,但二樓那網民個 point攻擊就基於佢自己認為一定冇同 dancer道歉過。。。講真,在這個point就唔會跟車太貼,而且比人印象係有d盲目攻擊,影響埋 bk形象及公平性

伯爵府

回覆樓主:

子爵府

pylbb89 發表於 22-8-7 03:13
雖然覺得林作都係出黎抽水 但網民講得好好

係,超憎呢個亂七八糟頭髮既林作
不過今次佢總算講番人話

大宅

回覆樓主:

大前題,當然唔想任何人整親。
老實講,如果係友台整親,我諗成個故事會掉轉左,問責問責問責交代交代交代

esmehouse    發表於 22-8-7 10:32

男爵府

林作難得講返啲正常嘢

公爵府

網民貼提回覆

呢幾年香港唔知發生咩事,顛覆哂三觀

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

網民貼提回覆

呢個比喻超貼切! 睇完更加覺得香港無前途,香港教育出現問題, 竟然有人覺得錯不在肥花, 擔心肥花同12子多過傷者,同傷者受傷唔關12子事所以無責任

公爵府

網民貼提回覆

請問在那個 fb 提及以上回覆,想看完本。 thx

首頁
12345...15

尾頁

跳至