自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

回覆樓主:

珍珠宮

減齡達人勳章

mimi005 發表於 22-8-9 13:46
阿妹入咗廁所開大,佢係都要入埋去沖涼,阿妹唔想,我己怕左佢叫妹快啲痾,佢就踢廁所門,熄咗燈,係都要 ...

大女係唔係你親生的?

你竟然驚個大女打死你哋兩個? OMG!

如果係我親生的大女, 佢發癲打人的話, 我一定惡過佢癲過佢, 睇下佢打唔打得過我

如果係繼女, 佢一郁手我即刻拍片兼報警, 拉佢入女童院管教, 唔駛再煩

fairplay    發表於 22-8-9 16:22

大宅

Elainelllam 發表於 22-8-7 23:54
只可以講,每個家緊有一個極品來拎債。

家家有本

子爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章

阿妹入咗廁所開大,佢係都要入埋去沖涼,阿妹唔想,我己怕左佢叫妹快啲痾,佢就踢廁所門,熄咗燈,係都要 ...

好離譜,要請教專業人士了

It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.

子爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章

至愛朱古力 發表於 22-8-9 16:13
去搵人幫你地一家喇,大女會否有精神病?再咁樣落去,遲早妹妹都被佢攪到痴埋一份,你作為媽媽唔可以再咁樣 ...

很同意
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

報警喇!傷人呀!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

專登搵出嚟俾你參考,似唔似?

attach1_sign/tmp/phpNOPxcK
attach2/tmp/php3Ap114

琥珀宮

成咗年,一係叫佢搬走!

大宅

點樣惡魔法

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

下次佢打個妹或打你就報警,堅持要落charge

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

雖然唔容易,但一直這樣下去都不是辧法。
若我是你,我會帶阿妹搬走,大女已經這樣,唔想連細女都有問題。
好明顯大女有心理病

你家不是有個惡魔,你家是有個病人,你們要懂得處理,亦要保護細女。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

重覆

水晶宮

竇漪房 發表於 22-8-9 17:16
下次佢打個妹或打你就報警,堅持要落charge

但落左 charge , 佢又係返屋企住,到時咪又會搵阿妹出氣

珍珠宮

mimi005 發表於 22-8-16 12:52
但落左 charge , 佢又係返屋企住,到時咪又會搵阿妹出氣

佢已成年,你堅持告同可以趕佢走,告入再申請禁制令唔可以接近你地

最重要係你做唔做得出

男爵府

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

青春期,多啲理解同溝通,關係都會融洽啲

男爵府

真係好誇張
要入精神病院
我講真

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

mimi005 發表於 22-8-16 12:52

替你辛苦

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

根本係就慣左佢! 越黎越霸道,例如佢要冲凉,細妹開大,大囡嘈喧把閉又息燈撞門,媽咪你有無阻止?咁到大囡佢去厠戶你咪一樣以其人之道咁熄佢燈踢佢門囉!其實樓主一路就佢想息事寧人先到今日咁,有無正式同大囡講佢有問題?Warn 下佢已經係成年人,如果行為再有偏頗係會有社會責任,你會報警! 绝不容忍,18歲如果無智障應該聽得明你講乜

子爵府

回覆樓主:

了解左你之前既 po, 係我真係會癲過佢,唔會忍佢,佢去踢門,到佢時我又會去踢返佢門,試下打我丫,即報警,反正你大女又唔出街,又蝦細妹,俾警察教下佢,好過成日蝦細妹

细妹再咁俾佢蝦法,遲早睇唔開

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

家長不必要稱呼自己的小朋友做惡魔。

你可以更新記錄, 讓好友們知道你在做什麼...

首頁

尾頁

跳至