自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

巡後巷,雖然佢話唔係做show,但係個樣真係好似做show,後巷不嬲都係咁樣,佢好似第一次見咁

呢班唔知邊度出嚟嘅司長可唔可以做得好啲,我覺得局長做得仲好過佢哋囉

子爵府

setrea 發表於 22-8-14 19:52
巡後巷,雖然佢話唔係做show,但係個樣真係好似做show,後巷不嬲都係咁樣,佢好似第一次見咁:igive ...

我簡直覺得即刻炒得!佢指住牆話咩要「打電話」發告票,簡直……影衰晒個政府(我自問對新政府係有少少希望的)

la_source    發表於 22-8-15 14:25

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

巡後巷,雖然佢話唔係做show,但係個樣真係好似做show,後巷不嬲都係咁樣,佢好似第一次見咁:igive ...

攪吾攪得掂深水埗那長期霸佔後巷那位阿姐 先算啦

傻豬仔    發表於 22-8-15 21:17

子爵府

回覆樓主:

算吧啦,成班做大龍鳳

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章

如果司長第一日落深水埗後巷攪下佢,應該大把人為你歡呼贊美
前面是絕路~希望在轉角

珍珠宮

回覆樓主:

尋日果個真係好唔掂,當正自己做緊棟篤笑咁,但我唔覺得好笑囉,巡視呀唔該認真啲啦,講埋啲野都唔經大腦,又離地,講咩電單車拎去劏都唔係好煩,要錢呀嘛,一啲common sense 都冇,都唔知點做呢個位

侯爵府

laukkk 發表於 22-8-15 14:04
尋日果個真係好唔掂,當正自己做緊棟篤笑咁,但我唔覺得好笑囉,巡視呀唔該認真啲啦,講埋啲野都唔經大腦, ...

我就係話佢唔掂囉,都唔知邊度走出嚟,大把局長好過佢

子爵府

個個都好似發現新大陸咁......

珍珠宮

setrea 發表於 22-8-15 14:19
我就係話佢唔掂囉,都唔知邊度走出嚟,大把局長好過佢

咩政務司副司長,唔識佢,唔知佢之前咩位,應該hea慣㗎啦,你睇佢個肚腩大到吖,好似第一日見識香港嘅後巷咁

伯爵府

呢啲私家車出入嘅人都唔期望佢有幾體察民情
劏電單車有幾難呢句真係顯示到佢團隊冇做好research。

珍珠宮

SullytheMonster 發表於 22-8-15 14:24
呢啲私家車出入嘅人都唔期望佢有幾體察民情
劏電單車有幾難呢句真係顯示到佢團隊冇做好research。 ...

似係佢自己冇common sense 多啲,想學人講笑攪氣氛,但只顯示佢咩都唔識,堅離地

侯爵府

laukkk 發表於 22-8-15 14:28
似係佢自己冇common sense 多啲,想學人講笑攪氣氛,但只顯示佢咩都唔識,堅離地
...

好心做嘢就認真啲啦,我鄧通渠王慘咋

水晶宮

2024年龍年勳章

呢一team 人只係做幾個月? (個計劃), 又著哂 團體制服, 唔好雷聲大雨點小呀~~
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

子爵府

回覆樓主:

局長本來唔知都唔係好出奇
希望佢而家知咗就好好做實事

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

又嚟清潔大隊長?!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

做好過唔做
放下自在

大宅

個個新上任都行後巷
條條後巷咪仲係咁嘅樣

男爵府

little_monkey 發表於 22-8-15 14:42
局長本來唔知都唔係好出奇
希望佢而家知咗就好好做實事

佢冇可能唔知!

卓永興所任的重要職位包括:

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

識批評放負有乜用,多些鼓勵,多些正能量,社會才會前行。

大宅

今屆政府唔似做show,可能冇晒啲飯民為反而反,政府將資源放晒係民生方面!暫時唔錯!

首頁

尾頁

跳至