自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

clarasun 發表於 22-8-18 01:59
須知園區大部份其實都係來自中國嘅內地人,唔明講咁多無謂嘢做乜!多啲人知多啲輿論壓力先幫到救人。話時 ...

你頭嗰幾句會辣著好多人神經 唔捉鬼佬係因為佢地唔識中文,難溝通啦

男爵府

Png 發表於 22-8-18 11:09
台灣政客/警方明言
有好多台灣人係自願去柬國做詐騙
為數好多

佢哋當然咁講..但唔排除有人入世未深當去working holiday而被騙出唔返黎

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

唔係細路 發表於 22-8-18 10:54
下?呢篇新聞我知,但我冇讚過台灣有積極救人啵!成件事佢地應該要最積極啦。
...

温馨提示你啫,幾時話你讚台灣

男爵府

究竟我是誰 發表於 22-8-18 11:23
温馨提示你啫,幾時話你讚台灣

咁你想提示d乜?

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

唔係細路 發表於 22-8-18 11:34
咁你想提示d乜?

睇新聞睇全面啲囉!

男爵府

moto1357 發表於 22-8-18 02:08
你確定一定全部係內地人⁇ 一直以嚟台灣專出詐騙犯,台灣司法一直對詐騙輕判,助長詐騙犯四出橫行無忌, ...

KK園區大部份來自內地,我強調大部份內地人就係因為有你呢種人不斷話台灣台灣,搞到成件事錯哂焦點,台灣政府點處理關我哋鬼事咩!最好聚焦番救所有華人。有啲咁荒謬嘅事針對壞人都仲要攪分化!

子爵府

clarasun 發表於 22-8-18 13:03
KK園區大部份來自內地,我強調大部份內地人就係因為有你呢種人不斷話台灣台灣,搞到成件事錯哂焦點,台灣 ...

唔該你要吠嘅時候吠埋台灣,我一直以嚟(幾年前)都有關注詐騙犯,詐騙犯係台灣係專才。
當然內地都有出專才嘅,但內地一捉到就重判,不會像台灣那樣放生專才 助長佢哋發展和擴大

https://fb.watch/eZIMLFb2hZ/
attach0/tmp/php3adkXw
attach1/tmp/phpNB19ga
attach2/tmp/phpdi95AN
attach3/tmp/php51HaVq
attach4/tmp/phpDWVjf4
attach5/tmp/phpXywCzH
attach6/tmp/php9sIYTk
attach7/tmp/phpxMgoeY
attach8/tmp/phpXLpVyB

子爵府

clarasun 發表於 22-8-18 13:03
KK園區大部份來自內地,我強調大部份內地人就係因為有你呢種人不斷話台灣台灣,搞到成件事錯哂焦點,台灣 ...

我一直都有聚焦返華人,係某色人種只專注一種人身上
attach0/tmp/phpKnG33n
attach1/tmp/phpEbEzli
attach2/tmp/php6us9Cc
attach3/tmp/php8LrLU6

首頁

尾頁

跳至