潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

maggiefamily 發表於 22-8-25 20:12
今天打左電話問,個袋必須要係9月5日前換左佢,否則就無機會。

佢話mini square 和mini cf都沒有貨,尤其 ...

打去hotline咩都話冇架 不過你講個兩款袋真係好難會有 你不如星期六拎埋個袋去睇吓有咩款好換啦 不過我覺得又唔洗咁抗拒心心袋既 我用落又覺得冇咩

複式洋房

想換貨既話真係要俾心機多D去巡鋪先有機會架..
我之前衝動買左個小盒子..買完返到屋企又後悔..
跟住由第6日開始就日日去巡鋪睇下可以換到咩....當然過程中係痛苦啦.
間間既SA都話係無貨無黑色既袋...
好彩最後上天眷顧...係限期前2日換到一個Chanel 22黑銀!!! 個下真係超開心...
所以sis你都要努力呀..想換貨就唔好放棄.多D去巡鋪...

比多個tips你...你千萬唔好一入去就話要換貨...因為SA聽到你係換貨..一定唔會拎D好野比你.
你最好睇中左心水既袋..叫SA拎埋新袋出黎之後..你先話想換貨...咁起碼佢無得唔換比你.
加油!

大宅

上星期我都係帶埋個袋去換,都有少少打定輸數未必換到岩心水既袋。
點知去到仲比我想像中多款揀同多黑色袋架。
最後我都換到個自己好鐘意既袋拎住走
打去問一定話咩都無,就算你呢刻打去問佢話有。但可能下一分鐘已經比人買左!
所以直接落鋪睇係最好。

複式洋房

回覆 JM0910 的帖子

8掛下,你最後換左咩袋呀?

大宅

honan0408 發表於 22-8-26 16:01
回覆 JM0910 的帖子

8掛下,你最後換左咩袋呀?
其實我係買左business affinity flag bag 既灰色,
點知未夠2個星期未用過情況下,d邊位染哂塵袋既色,就拎返去換。
就換左奶茶色,我覺得仲靚過灰色

複式洋房

染左色都比你換? 咁好好彩呀
最驚一陣SA話condition唔好唔比換就死

大宅

honan0408 發表於 22-8-26 16:29
染左色都比你換? 咁好好彩呀
最驚一陣SA話condition唔好唔比換就死
因為我真係未用過,所有膠膜都未滅走架。
佢仲要好多位置染左色,唔係1, 2個位

首頁

尾頁

跳至