潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

baby_CH 發表於 22-9-10 20:37
各位jm,產地方面 (France / Spain / Italy / US) 有無話邊度手工會好d呢?

流傳係法國

伯爵府

2024勳章

生命麵包 發表於 22-9-11 10:16
流傳係法國

咁慶幸今次買到法國製嘅~ N年前買過neverfull係Spain

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

baby_CH 發表於 22-9-9 21:44
之前個Delvaux card holder報銷咗(以後都唔敢買白色box皮),襯假期前夕放工去LV睇下嘢,買返個新嘅補 ...

我早兩個月買返你呢個LV花都要訂,不過一個星期就有

伯爵府

2024勳章

Anpanmama 發表於 22-9-11 12:17
我早兩個月買返你呢個LV花都要訂,不過一個星期就有

咁都好快

初初sa話都可以full paid訂

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

baby_CH 發表於 22-9-11 12:34
咁都好快

初初sa話都可以full paid訂

我都係俾錢先等貨,佢都話一個禮拜至兩個禮拜左右,但我幾次LV full paid 訂貨幾日就已經叫我去攞!
其實呢個鎖匙包我之前都試過想買返,嗰時佢直程話冇得訂添,買得返我好開心,我之前嗰個屋企早年俾人爆竊偷咗

男爵府

生命麵包 發表於 22-9-11 10:16
流傳係法國

我個H SA 係前CC SA, 佢話 France > Italy > Spain.

伯爵府

2024勳章

Anpanmama 發表於 22-9-11 13:49
我都係俾錢先等貨,佢都話一個禮拜至兩個禮拜左右,但我幾次LV full paid 訂貨幾日就已經叫我去攞!
其實 ...

我覺得睇sa點講,可能倉有都唔定
我買時PP話廣東道有1個,我再去置地話倉有1個,叫我full paid再request過嚟

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

baby_CH 發表於 22-9-11 07:00
老花也靚,但是無貨了,如果有貨,我又有選擇困難症

尋日app有得訂貨,不過好搶手,今日冇佐lu

伯爵府

2024勳章

yuyu.c 發表於 22-9-12 16:22
尋日app有得訂貨,不過好搶手,今日冇佐lu

唔緊要啦!2個都有的話我真係唔知點揀好 之後要睇下麵包jm的card holder款epi皮有無得訂

以下2款都有d興趣
attach0/tmp/phpJC4ouc

attach1/tmp/phpjfHPIc

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

baby_CH 發表於 22-9-12 17:02
唔緊要啦!2個都有的話我真係唔知點揀好 之後要睇下麵包jm的card holder款epi皮有無得訂

以下2 ...

我冇買card holder,但買佐尼個小銀包,card holder size 可以放銀紙唔洗摺,有散銀包,同埋卡位,我用細袋多,尼個銀包超好用,你個袋仔我鍾意下面款多d。

attach1_sign/tmp/phpHnXoKw

attach2_sign/tmp/phpQDnGPN

伯爵府

2024勳章

yuyu.c 發表於 22-9-12 17:21

我冇買card holder,但買佐尼個小銀包,card holder size 可 ...

我喜歡呢啲mini size wallet多D, 但係厚咗d用mini bag放唔入

上官網麵包jm的card holder老花無stock但可以放入shopping bag

下面果間classic啲, 但得老花&白格, 好似無啡格同epi皮

伯爵府

2024勳章

生命麵包 發表於 22-9-10 09:52
你呢個幾好喎,我買左呢款都而家都未諗到點用, 但成日睇小紅書話好好用,見有貨就買左先算

請問jm這個card holder會唔會好厚呢?會唔會同chanel那款咁厚呢?

伯爵府

baby_CH 發表於 22-9-14 18:00
請問jm這個card holder會唔會好厚呢?會唔會同chanel那款咁厚呢?

伯爵府

2024勳章

生命麵包 發表於 22-9-14 18:01

應該比這個匙包厚點吧

伯爵府

baby_CH 發表於 22-9-14 18:41
應該比這個匙包厚點吧

咁當然啦

伯爵府

2024勳章

生命麵包 發表於 22-9-14 18:49
咁當然啦

咁我同佢無緣份了,宜家最厚只能用鎖匙包咁厚

伯爵府

2024勳章

回覆樓主:

見到黑格好似幾好,但係男裝嚟,諗緊留啡格定換黑格好,選擇困難症發作中
attach0/tmp/phpLBMjGH

伯爵府

baby_CH 發表於 22-10-1 10:23
見到黑格好似幾好,但係男裝嚟,諗緊留啡格定換黑格好,選擇困難症發作中

...

我近排買咗個micro metis,好可愛

伯爵府

2024勳章

tarejackie 發表於 22-10-1 11:20

我近排買咗個micro metis,好可愛

啡就成日斷貨, 換咗未必買得返, 不過我用冷色手袋多, 黑灰又好似襯到d

micro metis好可愛 jm買咗咩色呢?

伯爵府

baby_CH 發表於 22-10-1 11:28
啡就成日斷貨, 換咗未必買得返, 不過我用冷色手袋多, 黑灰又好似襯到d

micro metis好可愛 jm買 ...

匙包揀自己鍾意嘅色啦
放入面反正睇唔到

我買左beige
本身想買黃色,因為冇黃色袋
不過冇貨
attach1/tmp/phpOOR2u8

首頁

尾頁

跳至