自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

一星期前大哥突然走左,我第一日都唔識反應,只係覺得要同人講野,好想聽好多聲音,好在呢度有好多jm安慰。
呢個中秋真係好難過,其實尋日身邊每一個同我講“中秋節快樂,人月團圓”,我都覺好難受。但係我明白開心,不開心是自己選擇,所以我會盡力唔比自己沉溺係呢種情緒,我要重新扶持我父母過日子

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

加油,你一定可以過到呢關,呢到所有JM都會支持你,加油

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

好多事情,自己無得揀
但心情,係有得揀。日子總要繼續,深吸一口氣選擇走出陰霾,會令每個人都過得更好

今年我覺得最有意思嘅中秋貼圖,送俾你,祝大家都月來月好
attach1/tmp/phpX5rn7b

侯爵府

回覆樓主:

加油,難過都要過

大宅

回覆樓主:

Jm 加油

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

樓主, 加油, 比時間自己, 一日會比一日好...

珍珠宮

DIMDIM2011 發表於 22-9-11 10:57
一星期前大哥突然走左,我第一日都唔識反應,只係覺得要同人講野,好想聽好多聲音,好在呢度有好多jm安慰。 ...

侯爵府

回覆樓主:

加油!

珍珠宮

珍珠宮

Charlotte_mom 發表於 22-9-11 11:08
好多事情,自己無得揀
但心情,係有得揀。日子總要繼續,深吸一口氣選擇走出陰霾,會令每個人都過得更好

好多謝你呢個

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

回覆樓主:

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

一星期前大哥突然走左,我第一日都唔識反應,只係覺得要同人講野,好想聽好多聲音,好在呢度有好多jm安慰。 ...

每逢佳節倍思親,已經有兩年無同媽媽過中秋,以前媽媽比較重視中秋過節,所以呢幾日我都過得好難受,好掛住媽媽,唔知媽媽係天家過中秋開唔開心,有無食好多生果呢!

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

人生就好似月,有圓缺,希望你和世伯、伯有,堅強,大哥都唔想你哋為佢唔開心,祝福

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

青衣為食妹 發表於 22-9-11 11:15
每逢佳節倍思親,已經有兩年無同媽媽過中秋,以前媽媽比較重視中秋過節,所以呢幾日我都過得好難受,好掛 ...

見你食得開懷,相信媽媽會更安慰

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

回覆樓主:

加油
明白你心情,保重身體
明天一定會更好

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

capricornbb 發表於 22-9-11 11:17
見你食得開懷,相信媽媽會更安慰

多謝安慰

珍珠宮

青衣為食妹 發表於 22-9-11 11:15
每逢佳節倍思親,已經有兩年無同媽媽過中秋,以前媽媽比較重視中秋過節,所以呢幾日我都過得好難受,好掛 ...

大家抱抱

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

加油

首頁

尾頁

跳至