時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

ahpoo 發表於 22-9-11 14:41
印象中都有jm投訴過,唔知有無follow up 呢?

好明顯冇,tvb繼續比佢出鏡

珍珠宮

czl115 發表於 22-9-11 14:59
你呢個問題,同佢問啲低B問題有咩分別?
我話佢問問題太低B,你就問以前個投訴有無follow up,扯到雷公無 ...

唔遠呀,之前個post都係同呢個post差唔多,都係討論佢既言論,好大分別咩

大宅

wlea 發表於 22-9-11 11:18
黑面姐心繫手足,問鄧局長可唔可以取消案底

雞欣雞到爆

水晶宮

2024勳章

ahpoo 發表於 22-9-11 15:03
唔遠呀,之前個post都係同呢個post差唔多,都係討論佢既言論,好大分別咩
...

之前邊個post?咩post?講乜嘢?咩follow up?你問我,我問邊個?

子爵府

回覆樓主:

佢當佢自己係邊個

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

Lilyforest 發表於 22-9-11 13:08
問都要問得有理有據囉,身為一個資歷不淺嘅記者走去問啲咁低智問題,可能真係只有壞腦嘅人先收貨。
...

應該係,仲話咩都問下……我都想知tbb仲用佢係乜原因。

可以答因為楊生話,佢哋無悔架。無悔又洗乜取消案底? 佢哋想有精彩人生。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

Lilyforest 發表於 22-9-11 13:08
問都要問得有理有據囉,身為一個資歷不淺嘅記者走去問啲咁低智問題,可能真係只有壞腦嘅人先收貨。
...

應該係,仲話咩都問下……我都想知tbb仲用佢係乜原因。

可以答因為楊生話,佢哋無悔架。無悔又洗乜取消案底? 佢哋想有精彩人生。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

大宅

回覆 wlea 的帖子

28/8/2022 請教育局局長蔡若蓮上節目成個節目除了用頭7分鐘講打針,
其餘時間都係圍繞政治化議題。
佢唔應該再負責任何節目。

男爵府

我聽到特指反修例年輕人
對不年輕的犯公平咩?
對非反修例的犯公平咩?
今日你畀佢唔留案底,他日佢就得寸進尺,要求平反乜乜,一如89年叛亂,放生咗幾個,而加永無寧日
你畀佢唔留案底,你以為仁慈,到佢口中反而變成你理虧既證據,就好似有啲惡老碰瓷咁

男爵府

我聽到話「有意見認為」,係咪即是黑面陳自己既意見啊

侯爵府

ahpoo 發表於 22-9-11 12:18
問姐署長又唔使聽佢支笛,上呢啲節目係預左有challenge 架啦,一係警隊自己搞個叫聽清聽楚既節目囉 ...

有病就要食藥,當初要人生更精彩.原來又系黃人口濺。未夠班中肯做就返歸啦!
kckammy

珍珠宮

kckammy 發表於 22-9-11 18:11
有病就要食藥,當初要人生更精彩.原來又系黃人口濺。未夠班中肯做就返歸啦!
...

唔明點解TVB仲俾佢做,照計TVB明知客戶群係咩人

男爵府

ahpoo 發表於 22-9-11 18:25
唔明點解TVB仲俾佢做,照計TVB明知客戶群係咩人

可能新聞部膠層照住,呢d節目應該係時候培育一下新人才囉,警犬姐黑面又冇觀眾緣,唔明點解淨係重用佢

首頁

尾頁

跳至