自由講場

跳至

首頁
12345...12

尾頁

大宅

https://hk.news.yahoo.com/%E9%99%A4%E7%BD%A9-%E8%A6%8B%E5%85%89%E6%AD%BB-%E5%BE%8C%E4%BA%BA%E6%B0%A3%E6%80%A5%E8%B7%8C-%E9%AE%AE%E8%82%89%E5%A8%81%E5%A8%81%E9%BB%91%E9%9D%A2%E6%8B%92%E5%8F%97%E8%A8%AA-%E6%B4%BE%E5%B9%B4%E8%BC%95%E5%A3%AF%E7%94%B7%E6%93%8B%E9%A7%95-223000207.html

班威威豬去晒邊呀

珍珠宮

夢一場,專心工作。。。好後悔紋身

水晶宮

回覆樓主:

都唔差呀,佢1係貼地工作的人

象牙宮

回覆樓主:

繼續劏豬咪仲好

子爵府

虎到金來勳章

唔差架

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

唔係醜樣,不過無晒神秘感,個樣無咩氣質同吸引力!

子爵府

TingTing 發表於 22-9-19 10:19
夢一場,專心工作。。。好後悔紋身

都不同層次,點做明星?????技能系斬豬肉,仲要比人起埋底,當發場夢!

水晶宮

2024勳章

戴住口罩都能睇到黑面,記者可能有透視眼

侯爵府

emzzzz 發表於 22-9-19 10:17
https://hk.news.yahoo.com/%E9%99%A4%E7%BD%A9-%E8%A6%8B%E5%85%89%E6%AD%BB-%E5%BE%8C%E4%BA%BA%E6%B0%A3 ...

那段時間, 仲有一個街市男神被發掘, 但人地就耍哂手話米搞佢. 依D就聰明咯. 做公眾人物同無著衫無分別, 諗清楚係咪走得起依條路.

伯爵府

都預左啦

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

之前意氣風發有問必答, 宜家粉絲無晒就見到記者好似見鬼咁, 小家左D囉, 可以禮貌地話想專注斬豬以後唔接受訪問既姐

大宅

其實唔上唔落仲麻煩

珍珠宮

回覆樓主:

叫做搵過快錢

goldpiglet    發表於 22-9-19 14:11

珍珠宮

pi0219 發表於 22-9-19 10:48
之前意氣風發有問必答, 宜家粉絲無晒就見到記者好似見鬼咁, 小家左D囉, 可以禮貌地話想專注斬豬以後唔接受 ...

果個記者似乎係去挑機搞事多過想訪問佢

珍珠宮

回覆樓主:

佢已經無啦啦賺左批橫財啦

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

唔好再發明星夢啦
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

佢除咗口罩真係唔掂!

珍珠宮

esmehouse 發表於 22-9-19 10:51
唔好再發明星夢啦

豬肉佬都有夢想

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

72leelily 發表於 22-9-19 10:49
叫做搵過快錢

係囉, 都叫做風光左50幾日啦, 好彩佢當時無辭工, 唔係宜家兩頭唔到岸都唔知點算, 仲話有興趣拍劇添

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

証明係時候返回現實中

首頁
12345...12

尾頁

跳至