自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

珍珠宮

2021勳章 精緻種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Don咚撐 發表於 22-9-22 00:46
一早要咁做,早走早著
香港要開源節流

過年前大掃除,掃乾淨,過個好年

寶石宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 2022勳章 牛年勳章 2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

加油

男爵府

補充返移左民既黃尸唔好咩

珊瑚宮

2022勳章 牛年勳章 2021勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

水晶宮

2021勳章

MICLOH168 發表於 22-9-22 00:48
一早都話唔好畀咁多呢啲人入嚟香港,政府講到又話共融有話國際化, 有冇咁多資源去管住呢班人,或者幫呢班 ...

CY當年已經提出香港退出難民公約,被泛民鬧不人道又剩,張超雄有難民之父之稱,而家李特首要撥亂反正 快d趕走班瘟神!香港政府一年養呢班人要好多億!浪費香港d錢,又令治安差晒!

伯爵府

2021勳章

太好啦,要快手

水晶宮

2021勳章

kl1 發表於 22-9-22 00:50
全部都係假難民嚟

係!包機來港一落機就舉晒雙手話自己係難民 張x雄禍港 仲有一班漢奸泛x主派

karenlyk    發表於 22-9-22 13:25

珍珠宮

虎到金來勳章

well..done.....

珍珠宮

虎到金來勳章

emilylam 發表於 22-9-22 01:18
係!包機來港一落機就舉晒雙手話自己係難民 張超雄禍港 仲有一班漢奸泛民主派
...

Agree x 2
張超雄自己都走佬,
仲有一班肛門(公民)黨,
正一垃X..

翡翠宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 2022勳章 牛年勳章 2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

好事! 希望爽手啲, 盡快送晒佢哋走

水晶宮

虎到金來勳章 2022勳章 牛年勳章 2021勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

男爵府

Don咚撐 發表於 22-9-22 00:46
一早要咁做,早走早著
香港要開源節流

當日好多人阻撓 走咗班反對派先好啲咋
attach0/tmp/phpQqz9sr

男爵府

kwokdicken 發表於 22-9-22 00:56

唔好,用酷刑聲請留低有一個係印度重犯

男爵府

MICLOH168 發表於 22-9-22 00:48
一早都話唔好畀咁多呢啲人入嚟香港,政府講到又話共融有話國際化, 有冇咁多資源去管住呢班人,或者幫呢班 ...

酷刑聲請係港英年代遺留落嚟

大宅

kittylam 發表於 22-9-22 00:51
過年前大掃除,掃乾淨,過個好年 !

掃多啲, 掃45個太少

珍珠宮

2021勳章 熱血勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

繼續努力!加油!

珍珠宮

2021勳章 精緻種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

emilylam 發表於 22-9-22 01:15
CY當年已經提出香港退出難民公約,被泛民鬧不人道又剩,張超雄有難民之父之稱,而家李特首要撥亂反正 :goo ...

嘥錢養佢哋仲要蝦蝦霸霸,殺人搶劫

珍珠宮

Don咚撐 發表於 22-9-22 01:41
掃多啲, 掃45個太少

梗係唔夠啦,希望政府繼續清除垃圾,唔好停。

珍珠宮

虎到金來勳章 2022勳章 2021勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

kwokdicken 發表於 22-9-22 00:56

即係丟咗件垃圾,又執返另一件垃圾返屋企,你話好唔好?

大宅

moto1357 發表於 22-9-22 01:35

當日好多人阻撓 走咗班反對派先好啲咋

忠誠廢物都唔好得好多
希望多D為香港好, 為香港做事出力嘅人, 做番好香港, 維持返應有嘅水準已經萬幸

首頁
12345...8

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊