自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

想問吓個$2500係咪要年年填表?定係有書津出咗就自動有,如要填表咁幾時發出,有無人收到?謝
家有寳貝囡晴晴

公爵府

polly_tam 發表於 22-9-23 01:28
想問吓個$2500係咪要年年填表?定係有書津出咗就自動有,如要填表咁幾時發出,有無人收到?謝 ...

要填表,好似9月廿幾派表,官立學校試行電子申請,已經可以申請。不是官立就等等,應該下星期派掛。

公爵府

好媽媽勳章

同一間學校讀只要填第一年,之後有資料簽名就可以

伯爵府

想問吓個$2500係咪要年年填表?定係有書津出咗就自動有,如要填表咁幾時發出,有無人收到?謝 ...

我地學校仲未派 舊年係填表,好簡單

水晶宮

回覆樓主:

同書簿津貼無關,更加係不同部門處理。

學津除左k1, p1, s1,轉左校要重新填寫所有資料外,否則都係預設表格,簽個名就交得

今年份表26/9開始先經學校派,唔駛心急,唔會走數嘅

attach1_sign/tmp/phpcavkz6

男爵府

回覆樓主:

禽日派左表。源用第一年申請嘅資料,冇野改,"tick" + "簽名",完成。

下年升左中,唔同學校,就要填過。

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

唔關書津事
要經學校申請,今年官校試行電子版申請
只有父母 用一生的愛 講一種道理
自那天哭一聲 便繫著你心靈
陪著我數星星 帶我探視美景
闡述了和平 灌輸應有的防衛性
還指引我 望事物 用雪亮眼睛

首頁

尾頁

跳至