自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2021勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

公爵府

2021勳章

珍珠宮

2021勳章 熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

angelfan07 發表於 22-9-23 10:25

今朝買過,不過冇洗手液送

我又去湊熱鬧
我的生命由我主宰.

男爵府

珊瑚宮

2022勳章 牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

子爵府

虎到金來勳章 2021勳章 2018父親節勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 陪月勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大宅

好抵 用埋yuu 120減18 先121蚊
樓下果間有promoter姨姨仲送多一張天仁茗茶25蚊卷

peggyting    發表於 7 天前

侯爵府

2021勳章 BK Milk勳章

大宅

tracy0927 發表於 22-9-23 09:52

厚德百佳有推廣員,6支加送張10元大家樂同剪刀,其中有2支黑炭再送1張大家樂10元
attach0/tmp/phpJyHD1x

男爵府

emma0915 發表於 22-9-23 12:10
好抵 用埋yuu 120減18 先121蚊
樓下果間有promoter姨姨仲送多一張天仁茗茶25蚊卷

請問收據當20元係點架?謝謝當現金用定要買滿幾錢

大宅

嘉豬媽媽 發表於 22-9-23 13:05
請問收據當20元係點架?謝謝當現金用定要買滿幾錢
張卷係下次買口腔護理產品滿60蚊減20蚊
10月6日到期

水晶宮

牛年勳章 2021勳章

回覆樓主:

樓下惠康贈品好少

男爵府

emma0915 發表於 22-9-23 13:14
張卷係下次買口腔護理產品滿60蚊減20蚊
10月6日到期

謝謝

男爵府

2021勳章

又係牙膏

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

琥珀宮

2021勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

翡翠宮

2021勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 peggyting 的帖子

謝謝分享
<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

公爵府

2021勳章 好媽媽勳章

回覆樓主: