自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
最近莊思明接受其他傳媒訪問,指大家都知道她爸爸是馬來西亞拿督,以為她的家底很豐厚,但她卻說其實早前食店全線結業已經賠了很多錢,經計算後應該有過千萬,所以就算家底有多豐厚都會有花光的一天。莊思明亦有說楊明醉駕事件的律師費也是一個很大的開銷,要儲多一點的錢才可以辦婚禮。
原文網址: 莊思明蝕千萬要儲錢搞婚禮 唯一唔滿意楊明仲未求婚 |

伯爵府

莊思明與楊明拍拖6年,外界對他們二人一直不寄予厚望,更有人認為他們不能走進婚姻的路。莊思明都選擇對楊明這幾年給予無限的支持,就算楊明捲入醉駕事件而未有審訊結果,莊思明都已經非君不嫁,懶理四周的流言蜚語。更指若通關的話,莊思明的父母來香港見證她的婚禮,不排除隨時正式註冊做楊太。

原文網址: 莊思明蝕千萬要儲錢搞婚禮 唯一唔滿意楊明仲未求婚 |

公爵府

2021勳章

回覆樓主:

求唔求婚關人蛋治
男肯坐18日洗鬼打官司
真係窮人點請得起名人狀棍

大宅

男友生意失敗,點解要女友填氹

大宅

2021勳章

F2008 發表於 22-9-23 08:03
男友生意失敗,點解要女友填氹

係啦….佢自己家人又會冇意見,咁鍾意呢個人做女婿?

琥珀宮

2022勳章 牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好心佢老豆棒打鴛鴦,止蝕離場!咩都係女人出錢!

伯爵府

虎到金來勳章 2021勳章

回覆樓主:

貼仔貼到咁都係佢自己揀

jrbady    發表於 6 天前

琥珀宮

2022勳章 牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

打官司更加係冤枉錢,肯認罪坐監,件事已經over 咗九世!

伯爵府

有情有義
出$出力

公爵府

2021勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

個女嘅真係好好好鍾意個男

公爵府

2021勳章

cy101 發表於 22-9-23 08:10
好心佢老豆棒打鴛鴦,止蝕離場!咩都係女人出錢!

女鍾意到個男傻左
拆散佢地怕個女自殺

伯爵府

2021勳章

cy101 發表於 22-9-23 08:17
打官司更加係冤枉錢,肯認罪坐監,件事已經over 咗九世!

應該唔洗個男人比錢,又唔係自己錢洗鬼同佢慳

伯爵府

雖然冇左$有d危
"莊思明與楊明拍拖6年,外界對他們二人一直不寄予厚望"

而家女方咁高調話結婚應冇女人可埋身喇

大宅

同個咁無承擔嘅垃圾一齊,唔知佢係真愛定為啖氣,拖佢出街都影衰佢,結婚真係祝佢好運!

伯爵府

2021勳章

回覆樓主:

男嘅都未/冇求婚
結婚唔通只係女嘅一廂情願??

琥珀宮

咁快d通關,快d做楊太!

琥珀宮

正常男人都想事業有d成績先求婚娶人個女!兩家差咁遠!

珍珠宮

2021勳章

回覆樓主:

莊:眾人皆醉我獨醒
眾人:旁觀者清、當局者迷

水晶宮

2021勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

人係你自己揀,怪誰?
自己唔願抽身,唔願醒…怨誰?

珍珠宮

回覆樓主:

真係唔明點解咁死心塌地

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊