自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2021勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
下星期改例, 咁各大討論區都好多人PLAN 緊行程.

衝呀咁款.

日本泰國台灣新加坡係港人之選.

大家玩得開心D.

琥珀宮

2021勳章

回覆樓主:

可能黎緊3個月幾十萬人去旅行

男爵府

雖然我未咁快plan去住,
但見到個個咁開心訂機票我都開心埋一份

翡翠宮

2021勳章

回覆樓主:

所以什麼救香港經濟
其實係進貢其俾他國家

Prosperous    發表於 5 天前
Amy7802    發表於 6 天前

伯爵府

2021勳章 我的育兒心得勳章 有「營」勳章 叻叻勳章

我都戥人開心!

珍珠宮

2021勳章 畀面勳章

回覆樓主:

me too
又逼又貴
咪搞

子爵府

2021勳章 好媽媽勳章

人去晒益其他國家, 我會留港儘小小小力, 香港呢幾年重創

水晶宮

虎到金來勳章 2022勳章 牛年勳章 2021勳章

我諗頭一年都會逼迫澀澀

象牙宮

虎到金來勳章 2022勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2021勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

newinewi 發表於 22-9-23 17:20

衝呀咁款.

我會去日本

城逛逛先

qoo888    發表於 5 天前
grancyliang2007    發表於 6 天前
Jessy    發表於 6 天前
芝麻街    發表於 6 天前

琥珀宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 2022勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

cattz288 發表於 22-9-23 17:42
我會去日本

伯爵府

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 2022勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2021勳章

港元強,去旅行又真係幾抵,不過我唔打算去住

水晶宮

2021勳章

cattz288 發表於 22-9-23 17:42
我會去日本

男爵府

2021勳章

最緊要開心去開心返來
:-D

寶石宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 2022勳章 牛年勳章 2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

唔打算去住,遲吓先

珊瑚宮

2021勳章

cbeyond 發表於 22-9-23 17:30
所以什麼救香港經濟
其實係進貢其俾他國家

救左航空公司先

panda361    發表於 5 天前
goldpiglet    發表於 6 天前

珊瑚宮

2021勳章

newinewi 發表於 22-9-23 17:20

衝呀咁款.

最想返深圳食好野

子爵府

2021勳章

過去兩年幾抄咗咁多航空公司職員
咁短時間其實有冇能力開返咁多機
我頭先入cx網站已經塞車

侯爵府

2021勳章