自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

2021勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
天價機票出現未 幾時先正常價

水晶宮

2021勳章

又想立即出發又想平?邊有咁理想
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

翡翠宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 2022勳章 2021勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

相比疫情前係貴好多嘅

複式洋房

減齡達人勳章

6299 發表於 22-9-23 18:07

之前已經貴了 下年先去

珊瑚宮

2021勳章 大廚勳章

bmuimami 發表於 22-9-23 18:09
又想立即出發又想平?邊有咁理想

如果想立即出發又想平。。。。除非係佢未公布階段你就買定機票姐

我朋友本來預訂11月頭返香港。。。佢兌換左去程所以諗住買張回程。。。今朝睇都仲係六百幾蚊。。。而家睇已經九百幾。。。

喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

珊瑚宮

2021勳章 大廚勳章

年廿九年初一嗰啲應該天價

12月21打後嗰啲應該又係好貴
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

珍珠宮

2021勳章

seaheart88 發表於 22-9-23 18:12
如果想立即出發又想平。。。。除非係佢未公布階段你就買定機票姐

我朋友本來預訂11月頭返香港。。。佢兌 ...

返黎9百幾算平,應該會不停調價

珍珠宮

2021勳章

seaheart88 發表於 22-9-23 18:12
年廿九年初一嗰啲應該天價

12月21打後嗰啲應該又係好貴

我身邊人未買但叫請定假
而家個個話買機票就同人一齊爭

珍珠宮

2021勳章

[email protected] 發表於 22-9-23 18:10
之前已經貴了 下年先去

下年的上半年應該都貴

翡翠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有咩辦法,航班少咗,大把人轉咗行要請返人唔易,油又貴,應該冇咩可能去返2019 時的旅遊選擇同價錢

珍珠宮

2021勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

機票價格應該冇咁快下調,用正常價出遊, 睇怕要等一段時間

珊瑚宮

2021勳章 大廚勳章

6299 發表於 22-9-23 18:15
返黎9百幾算平,應該會不停調價

佢打算11月初返香港。。。去程10月下旬已經兌換到。。。之前睇仲係六百幾蚊再加tax。。。今晚睇已經九百幾。。。
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

子爵府

2021勳章

6299 發表於 22-9-23 18:17
下年的上半年應該都貴

睇咗~下年3月左近,1千6包來回(攜程)【札幌】

珍珠宮

2021勳章

rayrayus 發表於 22-9-23 18:17
有咩辦法,航班少咗,大把人轉咗行要請返人唔易,油又貴,應該冇咩可能去返2019 時的旅遊選擇同價錢:thinki ...

就係囉
炒大批人,cut曬航班咁濟,又唔慢慢調動番人手。以前廉航應該暫時唔會有

珍珠宮

2021勳章

tungking 發表於 22-9-23 18:20
睇咗~下年3月左近,1千6包來回(攜程)【札幌】

攜程坐咩機?

珍珠宮

2021勳章

seaheart88 發表於 22-9-23 18:17
佢打算11月初返香港。。。去程10月下旬已經兌換到。。。之前睇仲係六百幾蚊再加tax。。。今晚睇已經九百幾 ...

再唔換就變waiting list

珊瑚宮

2021勳章 大廚勳章

6299 發表於 22-9-23 18:22
再唔換就變waiting list

去程已經兌換左回程兌換唔到。。。所以回程買快運咪算囉
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

子爵府

2021勳章

6299 發表於 22-9-23 18:20
攜程坐咩機?

冇特別睇乜機… 因為下年事(八卦吓)。我只系心急兑日元先…,怕佢升(吾夠佢快)。

男爵府

回覆樓主:

驚咩,肯定有加班機

珍珠宮

2021勳章

tungking 發表於 22-9-23 18:29
冇特別睇乜機… 因為下年事(八卦吓)。我只系心急兑日元先…,怕佢升(吾夠佢快)。
...

日元應該暫時唔會升或大升,但要去就可以換定
我估機票應該暫時會貴,下年農曆年應該超貴

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊