自由講場

跳至

首頁
23456...16

尾頁

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 cathycheng131 於 09-6-12 14:08 發表
呢個女人同人老公一齊已經唔啱,仲要叫人離婚!!呢個女人係錯!!

樓主細佬都係錯!!!但係我覺得冇呢個女人咁錯,叫人離婚咁衰!!!希望你細佬快d醒覺..飛左隻狐狸精~ ...

佢飲咗迷湯,而家全家人話佢,即使我地話佢揀
呢個女人,我地會唔認佢,佢都可能一意孤行

伯爵府

2個都cheap ga la, 多d 同你弟婦傾吓la, 驚佢諗埋一邊就c 火.

大宅

好媽媽勳章

你細佬係唔係有精神分裂症呀?拉佢去青山驗一驗好喎!呢D咁架"男人",要番都驚有後遺症! 有無細路先,無就易辦 ,好襯還有青春就去揾番果正常的.

原帖由 acbeans 於 09-6-12 14:34 發表

佢就係一時一樣,已經去到灣仔搞離婚,臨尾佢
就拉咗我第婦走,話唔要離婚,唔離佢個心又唔
係番嚟,就拖拖拉拉,其間講點樣對番我第婦好,
明年同佢去邊度旅行(結婚四年,佢未同我第
婦去過旅行),點知今朝就話要同我第婦 ...

禁止訪問

禁止訪問

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 acbeans 於 09-6-12 14:34 發表

佢就係一時一樣,已經去到灣仔搞離婚,臨尾佢
就拉咗我第婦走,話唔要離婚,唔離佢個心又唔
係番嚟,就拖拖拉拉,其間講點樣對番我第婦好,
明年同佢去邊度旅行(結婚四年,佢未同我第
婦去過旅行),點知今朝就話要同我第婦 ...

這是因為你細佬現在還有點內疚感! 你細佬兩公婆有小朋友未? this stage要視乎你弟婦重想唔想挽留依段婚姻!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 Sherryko9 於 09-6-12 14:42 發表
你細佬係唔係有精神分裂症呀?拉佢去青山驗一驗好喎!呢D咁架"男人",要番都驚有後遺症! 有無細路先,無就易辦 ,好襯還有青春就去揾番果正常的.

...

唔係精神分裂, 只係佢細佬現在還有點內疚感

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 burgerqueen168 於 09-6-12 14:12 發表
點解要咁樣做呢? 感情唔係話一雙手打得響的.
點解你做大既?唔可以理智些去幫細既去解決?
你知道內情嗎?你知道你弟婦無問題嗎?

如果你細佬無做錯既話, 佢應該老早就要同老婆攪清楚啦先至同佢一齊

我無話佢無唔岩, ...

我已幫到盡,唔係到呢一刻無藥可救,我唔會咁
激post咁嘅topic,我第婦絕對係100%嘅愛
對佢老公,對佢無微不至,我細佬嘅習慣同行為,
連我做家姐都容忍唔到佢,我細佬一直都話我
第婦唔搵野做,所以令佢有所咁做,為嘅係激我
第婦,呢啲係咪唔make sense嘅理由

大宅

好媽媽勳章

話得一時,話唔到一世;你地認唔認果女人,你估對你細路重要嗎?你細路又唔係同你地一齊住,又唔係細路,除非佢無揾食能力,要問你地攞錢駛!如果要做個好姑拉,就幫弟婦揾個好男人,或者幫你弟婦自力更生,靚過以前,記得一定叫你弟婦離婚,等你細路恨錯難返!長遠計!

原帖由 acbeans 於 09-6-12 14:41 發表

佢飲咗迷湯,而家全家人話佢,即使我地話佢揀
呢個女人,我地會唔認佢,佢都可能一意孤行

禁止訪問

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 Sherryko9 於 09-6-12 14:15 發表
老實講,你細佬唔知同人講左D物?不如你貼買你細佬張相公平D喎!無人楂支槍迫你細佬送金沙花比人喎!由此可知,事情並不是一支公引起的,雞和雞虫問題,如果唔係有雞虫,就唔會有雞這行業出來.

...

老實講,我做家姐都唔會幫我細佬,佢令我
非常失望,佢要呢個女人,我都會見到佢當
透明

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 yoyo18 於 09-6-12 14:18 發表

睇佢果樣都唔細...mouth:mouth:" />

同我第婦咁上下大,28,9咁上下

大宅

唔係話唔撐你, 只係你咁做無補於事, 唔單止你細路唔會返轉頭, 甚至更令佢覺得你地處事偏激, 自私

原帖由 yenho 於 09-6-12 14:20 發表
而家係應該幫你弟婦手唸點解決問題, 唔好再post 你細佬同個女人d 相出嚟啦, 唔係仲整多個問題出嚟tim~
我朋友果時係好多人一齊同佢傾, 跟住先離開個女人搬番去老婆到, 而佢老婆唔想個仔單親亦因為佢真係好愛佢老公, ...

男爵府

分手趁後生

原帖由 acbeans 於 09-6-12 14:56 發表

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 yenho 於 09-6-12 14:20 發表
而家係應該幫你弟婦手唸點解決問題, 唔好再post 你細佬同個女人d 相出嚟啦, 唔係仲整多個問題出嚟tim~
我朋友果時係好多人一齊同佢傾, 跟住先離開個女人搬番去老婆到, 而佢老婆唔想個仔單親亦因為佢真係好愛佢老公, ...

我地就係咩都同我細佬講過晒,有乜野可以
令我細佬五時花六時變,我諗就係呢個女人
嘅問題,我就係想從呢個女人度落手

子爵府

畀面勳章

我覺得你細佬都唔係十分想搞離婚姐~~
可能耳仔軟,決定飛甩隻野.又俾佢氹返轉頭~
你唔好出硬功,試下軟工,唔係就迫佢埋隻野度喇!!
你弟婦係咪冇乜出聲個d黎架??

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

好媽媽勳章

28/9,仲有得走,即走!
其實,我都有親人咁case,受害者又係已婦女人,又係咁罵另一個女人,但男人無錯咩?最緊要是女人當自強,當有些事情已發生,一而再,再而三,自信包容力無限咪去包容囉!當男人要變心時,任何一個都可以是理由,此終是一個:time: ,如其去砌番一塊破鏡,不如買番一番完整好過!(有感而發!)

原帖由 acbeans 於 09-6-12 14:56 發表

珊瑚宮

我同你咁fd,山張相比我睇下呀

子爵府

畀面勳章

我都覺得要從呢個女人度落手~~~
你細佬一時三刻俾鬼暗眼~~
唔好中個女人計~~
其實點解有呢d女人架???

首頁
23456...16

尾頁