自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

回覆樓主:

都幾好聽丫。

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

我覺得呢首歌唔易唱

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

回覆樓主:

佢唱得幾好喎
同埋今晚真係幾重本咁

伯爵府

唱得幾好聽

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

好聽

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

見到佢就諗起佢爸爸同薛家燕嘅嘅事件

chyush    發表於 22-9-26 06:44
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

apelok 發表於 22-9-25 22:34
佢唱得幾好喎
同埋今晚真係幾重本咁

把聲成熟咗,唱得專業。
唔明今晚開塲有英文歌,又搵Celine唱英文歌。

子爵府

esmehouse 發表於 22-9-25 22:38

都唔關佢事,當時佢真係只係小朋友
另外佢唱得好好聽

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

esmehouse 發表於 22-9-25 22:29

有問題嗎?

伯爵府

回覆樓主:

唱得都唔錯,長大左好多。
但對佢印象仲停留係果時(紅極一時)

伯爵府

2024年龍年勳章

乜嘢事呀?

伯爵府

2024年龍年勳章

啱啱google 見到,佢老豆真係好衰、好賤格!

估唔到TVB仲俾佢個女上去唱⋯

https://www.hk01.com/眾樂迷/98921/celine爸爸憑女貴-家燕姐-此人居心叵測

禁止訪問

寶石宮

寶石宮

pc2012 發表於 22-9-26 03:40
啱啱google 見到,佢老豆真係好衰、好賤格!

估唔到TVB仲俾佢個女上去唱⋯
係超衰,人品好有問題

子爵府

回覆樓主:

原來係佢 , 我仲以為係聲夢啲人添, 我就話呢個女仔唱得幾好喎!把聲幾好聽又高級,佢細個時唱歌,我覺得麻麻地,童音冇特別,但反而而家大個咗之後把聲幾好,幾特別

伯爵府

回覆樓主:

有乜問題? 唱得幾好聽~

男爵府

回覆樓主:

老豆如何又如何?
佢把聲全晚最吸引,冇星夢陣除

男爵府

唱得好好。吾搵佢唱,吾通又搵老餅咩。

其實都係佢老豆吾順你眼,吾好拉埋個女落水啦。

首頁

尾頁

跳至