自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

啱啱取得俄羅斯國籍,同時佢2019與女友(美國人)結婚後,已經有兩個B...呢幾年主要靠出書及演講賺錢...有人估計約二百萬美元...喺俄羅斯都好使好用
attach0/tmp/phprdbemr

20150618bb    發表於 22-9-28 16:19

珍珠宮

牛年勳章

回覆樓主:

恭喜佢

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

美國唔係好自由民主嘅咩?國民講真話,居然要被全球通緝

珍珠宮

畀面勳章

恭喜!恭喜!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

櫺囹桼 發表於 22-9-27 18:50
啱啱取得俄羅斯國籍,同時佢2019與女友(美國人)結婚後,已經有兩個B...呢幾年主要靠出書及演講賺錢...有 ...

公開佢財產佢係俄羅斯會唔會比人打劫架

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

啱啱取得俄羅斯國籍,同時佢2019與女友(美國人)結婚後,已經有兩個B...呢幾年主要靠出書及演講賺錢...有 ...

恭喜!

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

之前仲擔心佢安危,希望佢一家大細幸福快樂!抵抗尾國霸權生活唔係咁容易

子爵府

回覆樓主:

還有一個維基解密人士在英國,遲D可能被送回美國。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

恭喜

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

祝一切安好
放下自在

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

唔知漂亮國會唔會敢去大熊國搶人
好似當年殺拉登咁
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

男爵府

子爵府

2023年兔年勳章

回覆樓主:

祝一家幸福美滿

公爵府

hashtag影視迷勳章

恭喜

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

安定落黎了

水晶宮

回覆樓主:

上次英國話送佢返美國
根本同送佢去死無分別

但各民主大國 毫無反應

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

可以上前線喇

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

fatgarden 發表於 22-9-27 19:24
還有一個維基解密人士在英國,遲D可能被送回美國。

呢個慘,又唔見班人話無民主自由

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

2013年6月,英美傳媒紛紛爆料,指美國政府秘密大規模監控互聯網及國民通訊紀錄,包括可直接進入微軟、雅虎、Google、Facebook、PalTalk、AOL、Skype、YouTube、蘋果九間網絡服務商的用戶資料庫提取資料,另外要求美國第二大電訊商Verizon將客戶的電話記錄,包括通話時間、對象、地點,以及客戶的姓名、地址及財務資料交給國家安全局,引起嘩然。美國政府證實事件,但回應稱這是保護美國免受恐怖襲擊的關鍵手段,屬合法行為,國會議員亦早已知悉,但事件對形象被認為開明自由左傾的總統奧巴馬做成打擊.......
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

爆美國侵港網絡

斯諾登在港曾接受《南華早報》獨家專訪,大爆美國政府除監控國民通訊外,亦於2009年開始入侵大陸及香港網絡,當中香港的入侵目標為香港中文大學、香港政府官員、商業機構及學生。[10]他亦曾揭露美國入侵香港網絡成功率為75%,網民驚訝成功率之低,指「美帝」原來不外如是,竟有25%電腦能成功抵禦入侵
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

首頁

尾頁

跳至