自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

LavenderSky 發表於 22-9-28 14:27
支持Janees,佢實力超班,如果TVB要告訴觀眾聲夢係一個公平嘅比賽,冠軍就應該屬於Janees 。
...

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

hat trick 裡面唔見sabrina喎

水晶宮

bobomia 發表於 22-9-29 08:10
hat trick 裡面唔見sabrina喎

好似拍嘅時候去左英國玩

子爵府

Janees 歌藝精湛、精通樂理,比賽心理質素極高,平時談吐亦見得體有禮,只要佢喺總決賽發揮正常,今屆星夢冠軍冇理由唔係佢!

珍珠宮

2024年龍年勳章

eggcarol 發表於 22-9-29 08:20
好似拍嘅時候去左英國玩

IC,唔怪之得啦

子爵府

回覆樓主:

我覺得應該係Janees 。
不過, 我覺得啲評判都唔係好公平, 所以好難講。

珊瑚宮

Janness 上得大台

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

論實力Janees,超哂班

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

上校車 發表於 22-9-27 21:21
除左XIX ,
我都可以

我唔得Pam 多d 佢唱功差過xix

大宅

bobomia 發表於 22-9-28 12:01
咁梅豔芳呢?

之前睇無線節目,播梅艷芳18歲新秀比賽得獎時個樣都好順眼,何況以前冇咁注重外表嘅
但係而家娛樂圈唔同晒,啲後生仔女追捧嘅偶像,Janess 外型太差真係唔掂

大宅

廢話少講 發表於 22-9-28 15:01
Janees 雖然好唱得,但我覺得太霸,好惡,我麻麻地佢,外型都有排攪

我都覺,咁嘅外型後生仔女都唔會鍾意,追星嘅阿姐又唔會鍾意,得返純粹欣賞佢歌藝嘅 ,見佢都冇乜fans就知

珍珠宮

2024年龍年勳章

Manmanman12345 發表於 22-9-30 00:00
之前睇無線節目,播梅艷芳18歲新秀比賽得獎時個樣都好順眼,何況以前冇咁注重外表嘅
但係而家娛樂圈唔同晒 ...

照你咁講Eason、容祖兒呢d一早就不能出道,香港樂壇只需要偶像派,唔需要實力派?實際上香港一直都不缺所謂嘅偶像派歌手呀,反正去錄音師調調音就搞掂

水晶宮

Manmanman12345 發表於 22-9-30 00:00

外型嘅野,各花入各眼!
李嘉欣、黎姿公認嘅靚女 ,呢度都大把人話唔靚

大宅

好媽媽勳章

Manmanman12345 發表於 22-9-30 00:07
我都覺,咁嘅外型後生仔女都唔會鍾意,追星嘅阿姐又唔會鍾意,得返純粹欣賞佢歌藝嘅 ,見佢都冇乜fans就知 ...

邊個話Janees 冇fans?喺我嘅朋友和同事圈當中,就大把人支持佢。睇星夢係聽歌嘅,唔係睇選港姐,真正識聽歌嘅人都知道Janees 係一個歌藝和聲樂造詣極高嘅參選者,非常難得。

複式洋房

梅艷芳18歲攞獎時個樣係咪好順眼,我覺得只係見仁見智。Janees 一直表現大方得體、談吐舉止有修養,最重要係佢唱歌同玩樂器都係超班,我一家都好欣賞佢。你覺得而家被追捧嘅偶像都係外型唔差,係因為佢哋除咗外型之外,根本就沒有其他值得被追捧的地方!

大宅

Manmanman12345 發表於 22-9-30 00:07
我都覺,咁嘅外型後生仔女都唔會鍾意,追星嘅阿姐又唔會鍾意,得返純粹欣賞佢歌藝嘅 ,見佢都冇乜fans就知 ...

你覺得人地外型唔合你心意就話人地無乜fans?你睇緊歌唱比賽定係選美?
我好喜歡Janees,好支持佢,係佢嘅fans,希望佢今個星期日能順利勝出,以後繼續有機會聽到佢唱好歌。

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

唔係話有個超屈機嘅?
利申:而家為止一分鐘都無睇(我指直播)
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

子爵府

回覆樓主:

Janees 唔係咁差姐,望多幾眼都幾順眼.好多人為踩而踩
24都話老咁全香港周街都係老人家啦
歌唱比賽好簡單,邊個唱得好就應該攞冠軍

公爵府

初初覺得Janees個樣好唔得,但經過多場比賽發覺佢又唱得,性格又唔似個樣咁惡,而家最鍾意佢。
Jasmine唱功一般,Sabrina我係唔鍾意的,一輸就喊,可能由細叻到大,唔輸得。

SiuBBee    發表於 22-9-30 15:58

別墅

Duster 發表於 22-9-29 08:29
Janees 歌藝精湛、精通樂理,比賽心理質素極高,平時談吐亦見得體有禮,只要佢喺總決賽發揮正常,今屆星夢 ...

佢又真係幾叻女

首頁

尾頁

跳至