自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆樓主:

刷下地墊?

侯爵府

xeniak 發表於 22-10-3 10:03
洗手都唔得 出晒疹同痕 手最嚴重 我諗唯有送比人 thanks

俾我唔會送俾人,自己用完敏感,萬一人地又敏感點算,而且又開過,用黎洗廁所算了。

男爵府

開稀做洗手液
洗厠所
同寵物沖涼

子爵府

比C6 用

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

戴手套诜廁所, 廚房, 洗碗布,好快用完。

男爵府

用嚟洗地帶手套洗

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

lily-of-valley 發表於 22-10-3 14:32
戴手套洗廁所, 廚房, 洗碗布,好快用完。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

洗廁所

公爵府

xeniak 發表於 22-10-3 09:00
對新買枝沐浴露敏感 用唔到
枝嘢可以點處置?用左無幾多 ...

洗衫。

男爵府

cecelc 發表於 22-10-3 11:38
自己敏感皮膚,唔代表人地都係既。

咁點知人地唔會敏感?都可以比屋企人用姐,唔怕敏感既話

大宅

放係公廁

複式洋房

用嚟洗手囉

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

送比人

大宅

如果唔可以洗手,可以洗衫,洗廁所

複式洋房

xeniak 發表於 22-10-3 10:03
洗手都唔得 出晒疹同痕 手最嚴重 我諗唯有送比人 thanks

有人接收梗係最好啦

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

洗毛巾/廁所
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

可以講下係邊隻牌子嗎
不要從別人的嘴裡去認識我

複式洋房

EstrellaDamm 發表於 22-10-3 09:25
冇其他家人可以用?

Free畀街坊,通常好快有人要。或者送畀看更、清潔姨姨。 ...

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

攞嚟洗其他嘢

大宅

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

回覆 crystal媽咪 的帖子

Dr. Wxxds

首頁

尾頁

跳至