自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章

第一張相真似金泰希

珍珠宮

回覆樓主:

我信係真

伯爵府

牛年勳章

另有傳該出軌男星是《機智醫生生活》演員曹政奭,其公司Jam娛樂6日亦透過官方社交帳號發表正式聲明否認︰「傳聞全部是錯誤的。本公司和藝人為與一名從不認識的人連繫起來而感到荒謬。」曹政奭與OST女王Gummy於2018年結婚,並育有一名女兒,他們在娛樂圈同樣被譽為「模範銀色夫妻」。

咁究竟傳邊個男星??

男爵府

金泰希靚好多啵
相信唔係真
Rain咁努力去到呢個位
唔會咁唔識諗去偷食

男爵府

金泰希咁正都要偷食,希望唔係真啦!

侯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

siuleung 發表於 22-10-7 09:16
韓國40歲男歌手Rain與大2歲的女星金泰希於2017年1月拉埋天窗,現時育有2名女兒,家庭生活幸福美滿,昨日卻 ...
世界好多誘惑,但俾人相信吓....世上有不渝之愛情!

大宅

俙俙媽咪 發表於 22-10-7 11:33
我又真係無睇過Rain既節目 呢d節目都唔多唔少會加d節目效果, 真實情況要當事人先知
唔係話Rain, ...

我有朋友老公勁錫佢,但我另一朋友有次發現佢老公出面有另一個 所以錫老婆都可能會有二奶

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

은우수호 發表於 22-10-7 12:06

其實朴潔嘅真身比較橫, 同埋啲相未P之前似嬸嬸, 塊面比較 ...

希望冇出軌,有兩個女,就算多誘惑都會諗吓頭家嘅

珍珠宮

popocat 發表於 22-10-8 06:59
希望冇出軌,有兩個女,就算多誘惑都會諗吓頭家嘅

早晨呀!
今次爆料嘅係Woman Sense,佢過往戰績都只係一半一半,有啲開埋名都錯。
呢單高球手緋聞,只係以ABC嚟代表當事人,三個涉事人都反擊,暫時睇韓網新開又未有後續。

至於話金與朴係閏蜜,但search過又唔見有佢哋嘅朋友關係報道或合照,反而啲新聞只係寫朴嘅粉絲稱朴為高球界嘅金泰希。 早一兩年朴去咗間食店就有佢張相同叫佢做高球金泰希。

Rain有講過對金泰希係一見鍾情,仲要求咗五次婚都唔成功,咁辛苦先娶到,應該會盡力維持到底嘅。

今次緋聞孰真孰假,JM自行判斷,個人就覺疑點較多。

下圖係朴潔食店前留影
attach0/tmp/phpoYDyrH

水晶宮

我唔信呀
Rain 係一個非常self disciplined,對自己要求非常高的人

大宅

自從王力宏事件後,對呢啲愛錫妻兒嘅人設好有保留。希望金泰熙為咗2個囡囡堅強加油(emoji)(emoji)

男爵府

諗起台灣嗰便邊嘅黃先生之前都係形象非常正面
Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life. - Confucius

首頁

尾頁

跳至