夫婦情感

跳至

首頁
23456...7

尾頁

洋房

alicewong18 發表於 22-10-14 16:38

点解呢個小三聯絡你話比知嘅?佢点會有你電話?

我知佢IG,喺我知佢地出軌初期,我PM佢問佢點解有老公仲要搞我老公,佢開頭覆我係同我講對唔住,佢話佢無心破壞我地,係我老公做主動先,仲話唔會再打搞我地,教我要識同老公溝通,好好修補關係,祝我地永遠幸福咁話,最終梗係無分開到。
之後我再PM佢問佢點解呃我,佢就話係我老公求佢喺返埋一齊,佢只係唔忍心見到我老公咁傷心,然後同我講當初我老公點追佢嘅時序同細節,再講埋其實我老公唔愛我已經好多年,好多年前已經有搞女人只係我唔知,果次就話唔會再同呢個渣男糾纏云云,咁最後當然亦係無分開到。
來來回回幾次對話,都係話個問題喺我度,係我迫到個老公出軌同搞女人

洋房

jwy2 發表於 22-10-14 17:08
你老公有無認之前已試過有小三? 唔排除小三想你放手而呃你喎。我明你心情,俾我都寧願呃自己一世。
...

。。。

民房

互溝緊

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

I_love_Corn 發表於 22-10-14 18:33
我知佢IG,喺我知佢地出軌初期,我PM佢問佢點解有老公仲要搞我老公,佢開頭覆我係同我講對唔住,佢話佢無 ...

真係高招,
洗你腦令你覺得你錯所以你老公先揾佢,
佢可憐同情你老公先接受你老公。

根本佢就係淫蕩,有老公有2個女都做第三者搞人老公。

見佢叫你老公“叔叔”,我仲以為佢係0靚妹1822,原來2女之母,真係攻心計。

珍珠宮

睇得出你老公都係食家
貪免費送上門嘅人妻無手尾keep住先,玩厭就會散
趕走呢個都會有下一個
你老公鍾意偷食,你唔離婚只能隻眼開隻眼閉

大宅

I_love_Corn 發表於 22-10-14 18:33
我知佢IG,喺我知佢地出軌初期,我PM佢問佢點解有老公仲要搞我老公,佢開頭覆我係同我講對唔住,佢話佢無 ...

你同我剛發現老公有小三的情節一模一樣,同一句說話同一句答法,會唔會佢都係大陸女人?話放手放十次都唔放,永遠話男人主動,自己永遠無問題。痴痴地

大宅

回覆樓主:

搞番好同老公之間嘅感情同問題先, 否則趕走千千萬萬個小三都冇用,難道成世婚姻就睇住老公有冇行差踏錯?
做老婆要幫老公趕走個小三,點解係老婆去執手尾?值唔值得比老公留低,最基本要老公親自出手同小三收拾殘局,原來次次玩完都有老婆無條件去執屎,所以先有咁多小三可以無限復活

男爵府

D男出過軌,試過新野,好難真心回頭的了,,,,佢地唔願离婚,大多只糸5捨得,离婚分身家,及小朋友罷了

洋房

Cherry2012 發表於 22-10-14 20:59
你同我剛發現老公有小三的情節一模一樣,同一句說話同一句答法,會唔會佢都係大陸女人?話放手放十次都唔 ...

唔係大陸女人,香港人,我知佢喺BK有account,好多年前上黎問懷孕嘅野,而家應該好耐無上BK。

大宅

Peter2012 發表於 22-10-14 21:19
D男出過軌,試過新野,好難真心回頭的了,,,,佢地唔願离婚,大多只糸5捨得,离婚分身家,及小朋友罷了 ...

同樣女人知道後亦好難再好似以前咁一心一意對老公,成日會不断懷疑和不信任,唔離婚也只不過為了小朋友吧了。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

樓主,你需唔需要靠賤男養?

呢D狗男女冇廉恥,同佢講多句都嘥氣。佢地唔係愛情,只係奸情,你勸阻佢地,盞佢地以為自己係羅密歐與朱麗葉,以為自己段奸情好偉大。

既然你決定唔離婚,先搞掂自己和仔女,要賤男盡老公和老豆的責任,不要再責罵佢,但要聲明唔接受佢地奸情。

洋房

soso1227 發表於 22-10-15 09:48
樓主,你需唔需要靠賤男養?

呢D狗男女冇廉恥,同佢講多句都嘥氣。佢地唔係愛情,只係奸情,你勸阻佢地, ...

。。。

洋房

Cherry2012 發表於 22-10-14 22:11
同樣女人知道後亦好難再好似以前咁一心一意對老公,成日會不断懷疑和不信任,唔離婚也只不過為了小朋友吧 ...

我唔敢講,我一定唔會再懷疑,始終俾個小三呃左我幾次話會分開。

子爵府

I_love_Corn 發表於 22-10-15 14:41

我唔敢講,我一定唔會再懷疑,始終俾個小三呃左我幾次 ...

關小三呃你乜事,係你C6最大問題喎!

洋房

wingyaumama 發表於 22-10-15 15:10
關小三呃你乜事,係你C6最大問題喎!

我意思係「佢地」呃我。

伯爵府

I_love_Corn 發表於 22-10-15 15:17
我意思係「佢地」呃我。
你C6已經表示 佢有小三亦有揼邪骨, 你C6冇呃你, 佢似乎係要嚟接受, 而家佢仲名正言順去玩

子爵府

比著我如小三同老公死都唔斷我會離婚分佢身家!心唔响度,留住個人都冇用!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

I_love_Corn 發表於 22-10-15 14:01
係!我已經同小三講左,我唔會接受佢地。

唔應該同小三講任何野,要同賤男講。

到呢一刻,要衡量賤男有乜功用,有用就留,冇用就趕佢走。

大宅

虎到金來勳章

I_love_Corn 發表於 22-10-15 14:41

我唔敢講,我一定唔會再懷疑,始終俾個小三呃左我幾次 ...

你老公根本係慣犯,邪骨出軋咩都有,就算呢個小三肯放手,你老公都會再搵下一個目標,因為問題係出係你老公度。

洋房

遇見晨曦 發表於 22-10-15 18:16
你老公根本係慣犯,邪骨出軋咩都有,就算呢個小三肯放手,你老公都會再搵下一個目標,因為問題係出係你老 ...

其實我都唔知點解自己咁執迷不悔咁去愛呢個人,我而家只想趕走眼前呢個小三,之後嘅事之後先算,可以嘅話我希望佢呃我一世。

首頁
23456...7

尾頁

跳至