自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

係你問題喎。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

jarjarjar 發表於 22-10-16 11:36
呢排發生好多鎖碎事,足以影響我當刻嘅情緒,點解麻煩總係搵上我?係咪我問題?
1.琴日同小朋友去冒險樂園 ...

咁事實上新聞已經宣佈咗五歲以上小朋友出入表列處所,必定需要安心出行見出示針紙…呢啲新聞其實你會唔會其實係唔知道先至有呢個post出現啊?
冇人針對你同你小朋友喎,反而係你唔手規矩唔遵守法例

侯爵府

happymama11 發表於 22-10-16 12:27
咁事實上新聞已經宣佈咗五歲以上小朋友出入表列處所,必定需要安心出行見出示針紙…呢啲新聞其實你會唔會 ...

3版留言 樓主 無一個撐你喎

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

jarjarjar 發表於 22-10-16 11:36
呢排發生好多鎖碎事,足以影響我當刻嘅情緒,點解麻煩總係搵上我?係咪我問題?
1.琴日同小朋友去冒險樂園 ...

小朋友可以冇手機
大人可以裝8人(包括長者等),放家長安心出行內,或可影小朋友針紙

不要從別人的嘴裡去認識我

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

個阿姐都好無奈,遇著啲麻煩友,
人地都係打工,有必要刻意為難你嗎?

男爵府

micsin 發表於 22-10-16 12:28

我開post唔係搵人撐,只係呻下

男爵府

其實阿姐遇著你,似係佢當黑啲喎

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

jarjarjar 發表於 22-10-16 12:30

你只講左1樣事情

仲有乜麻煩事?

子爵府

阿姐都未上黎呻,你呻乜嘢?
]

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

係你自己問題,有咩好呻

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

crystal媽咪 發表於 22-10-16 12:31
你只講左1樣事情

仲有乜麻煩事?
佢仲有另一個post

寶石宮

MsBusy 發表於 22-10-16 12:40
佢仲有另一個post

有上下集?
謝謝,我睇下

子爵府

你都有啲問題,要多啲睇新聞,了解世界發生緊咩事,其實如果唔得閒睇新聞,睇BK公海,基本上能知天下事。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

micsin 發表於 22-10-16 12:28

你係咪覆錯咗我啊!我唔係樓主,我係唔撐佢嗰個嚟㗎

子爵府

無咩好呻, 小朋友冇電話好正常, 但究竟你小朋友有冇針紙?冇既話可以入落大人安心出行度, 問題係邊?
定係小朋友冇打針根本冇針紙?
希望你唔係做左啲唔跟規矩既事又呻人找你麻煩

珍珠宮

LoveCorgi2 發表於 22-10-16 11:51

就呢件事,睇到樓主的一些令情緒困擾的鎖碎事及麻煩其 ...

好似我小朋友 咩都唔留心 唔為意 無警覺性 真係部車要撞埋來 都唔識閃開個款

珍珠宮

我都係print 張QR code 落佢地八達通度
真係唔係每一個小朋友有手機
咁就方便人地方便自己

我明白疫症三年,政府朝令夕改,真係好煩

男爵府

有乜好呻? 要呻都係冒險樂園個職員呻啦
你自己唔睇新聞,五歲開始出入表列場所已經要安心出行同針卡,人哋叫你小朋友嘟安心,但你因為無知唔睇新聞而覺得人哋樓留難你,而家真相大白,你有冇覺得自己留難咗位職員,有返少許唔好意思? 事實係你俾緊麻煩人哋喎

而家仲上網話想呻吓,請問你呻乜嘢呢?

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

事實係要喎,樓主你玩野多啲喎,我將我女針紙加入我安心,我一次過掃埋,個職員居然比你地入,佢有權唔比你入去

男爵府

快樂ma 發表於 22-10-16 11:47
你唔係太衝動,係活在自己世界,唔知出面發生咩事

冇錯,而且仲要唔守規矩,照帶個小朋友入去,簡直係一個壞榜樣

首頁
12345...7

尾頁

跳至